Microsoft, GPT-4 yapay zeka dil modeli ile desteklenen yenilenmiş Bing tarayıcısını herkese açtığını duyurdu.

2023 ve Ötesindeki Yapay Zeka: En Önemli Araştırma ve Geliştirme Trendleri Yayınlandı

 Bing’in kullanımı için önceden bekleme listesine kayıt olmak gerekiyordu. Ancak şu anda bekleme listesi ortadan kalkmış durumda ve Bing herkese açılmış gibi görünüyor.

Microsoft, OpenAI’a 10 milyar dolar yatırım yaparak ChatGPT’yi kullanıma sunmuştu. Şirket ayrıca, GPT-4 yapay zeka dil modeli ile desteklenen yeni Bing tarayıcısını da duyurmuştu. Ancak Bing’i kullanabilmek için bir bekleme listesine kayıt olmak gerekiyordu. Şu anda bekleme listesi ortadan kalkmış durumda ve yeni Bing tarayıcısı herkese açık.

Ancak Microsoft’un iletişim direktörü Caitlin Roulston, yeni Bing’e erişimi hızlandırmak için bazı kullanıcılara özel testler yapıldığını ve Bing.com‘a kayıt yaptırılabileceğini belirtti.

Microsoft, OpenAI ile yaptığı anlaşma sonrası birçok ürününe yapay zeka teknolojilerini entegre etmeye başlamıştı. Şirket, yenilenmiş Bing ve Edge tarayıcısını OpenAI ile güçlendirdi. Ayrıca ChatGPT’yi Azure OpenAI hizmetinde kullanıma sunan Microsoft, Copilot adlı yapay zeka destekli bir özellik de duyurmuştu. Microsoft’un ChatGPT’yi Word, PowerPoint ve Outlook gibi uygulamalara entegre etmeyi planladığı da biliniyor.

 Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Sena Yıldırım

22, öğrenci hemşire’3, girişimcilik dünyasıyla büyülenmekle meşgul. Dijital pazarlama, girişimcilik ve yaratıcı marka kurma hikayeleriyle ilgileniyor. Özgün, tutkulu, meraklı bir dünya anlayışına sahip.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.