/

MetaGündem: 25 Nisan

MetaGündem: 25 Nisan

MetaGündem: 25 Nisan

MetaGündem: 25 NisanNFT: “Nitelikli Fikri Tapu”

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, NFT’nin Türkçe karşılığının “Nitelikli Fikri Tapu” olarak belirlendiğini açıkladı.


MetaGündem: 25 NisanLouis Vuitton 10 parçalık NFT koleksiyonu!

Moda devi Louis Vuitton, The Game uygulamasına yeni 10 parçalık NFT koleksiyonu ekliyor. NFT’ler oyunun karakteri Vivienne’i çeşitli görünümlerde gösterecek.


MetaGündem: 25 Nisan‘İlk Dijital Ot Çiftliği”

Snoop Dogg ve Oğlu, ‘İlk Dijital Ot Çiftliklerini NFT Olarak Tanıtmak’ İçin İşbirliği Yapıyor. Ünlülerin desteklediği “mafya temalı” metaverse’nin, “iş binaları ve arazi için çok çeşitli yardımcı programlar aracılığıyla” ilk Büyü ve Kazan özelliğine öncülük edeceği bildiriliyor.


MetaGündem: 25 NisanNFT Kriket Platformu Rario, Dream Capital Liderliğinde 120 Milyon Dolar Artırdı

Kriket için NFT platformu olan Rario, fantezi spor platformu Dream Sports’un risk sermayesi kolu Dream Capital liderliğindeki 120 milyon dolarlık A Serisi bir tur topladı ve her iki şirketi de Web 3’e daha da dahil etti.


MetaGündem: 25 NisanMetaHollywood’a hazır mıyız!

Animoca Brands ve Planet Hollywood Group’un, Hollywood temalı bir metaverse içinde en büyük çevrimiçi topluluğu oluşturmak adına iş birliği yaptığı bildirildi. Yapılan açıklamada MetaHollywood isimli ortak girişim ile Hollywood deneyiminin, sanal bir ortamda küresel olarak daha fazla destekçiye, stüdyoya ve yaratıcıya fayda sağlayan ve bunlara ulaşan bir Web3 meta veri tabanına dönüşeceği ifade ediliyor.

Tüm popüler film türlerini kapsayan Planet Hollywood’un 60 binden fazla ikonik sinema hatırasının da MetaHollywood tarafından token’a dönüştürülebileceğinden bahsediliyor.


Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Selcan Güler

“Okuyan mı bilir gezen mi?" sorusuna yazmayı da ekleyerek, öğrenmeyi çok seven bir üniversite öğrencisiyim. Konuşur, dinler ve merak ederim. Farkında olarak yaşadığım bu dünyaya, bir nebze olsun güzellik katabilirsem ne mutlu bana.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.