/

MetaGündem: 24 Nisan

MetaGündem: 24 Nisan

MetaGündem: 24 Nisan

İlk NFT!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın raket tutuşu NFT’ye dönüştürüldü.


eBay’den NFT Adımı!

Dünya çapında bir ticaret lideri olan eBay, NFT platformu OneOf ile yapmış olduğu ortaklık sayesinde özel bir NFT serisi çıkardığını duyurdu. Koleksiyon şu anda eBay’in pazar yerinde satılıyor. 1.500 dolara satılan elmas, 100 dolara satılan platin ve 25 dolara satılan altın kategorisinden NFT’lerin ise tamamı çoktan satıldı.


MetaGündem: 24 Nisan

Sanal Evrende Uzay?

Epic Games ve NASA, Metaverse projesi için iş birliği yaptı.


MetaGündem: 24 Nisan

Spotify’da NFT Dönemi!

Müzisyenler kendi NFT galerilerini oluşturabilecek. Testler başarılı sonuçlanırsa, dileyen sanatçılar NFT galerisine ekleme yaparak hayranlarıyla etkileşimlerini güçlendirebilecek.


Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Selcan Güler

“Okuyan mı bilir gezen mi?" sorusuna yazmayı da ekleyerek, öğrenmeyi çok seven bir üniversite öğrencisiyim. Konuşur, dinler ve merak ederim. Farkında olarak yaşadığım bu dünyaya, bir nebze olsun güzellik katabilirsem ne mutlu bana.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.