/

MetaGündem: 22 Nisan

28 Eylül Metaverse Gündem’de Neler Oldu?

MetaGündem: 22 Nisan

MetaGündem: 22 NisanSnoop Dogg’un metaverse adımları devam ediyor!

Ünlü rapçi, dijital ot çiftliklerini metaverse’e getirmek için MANA, SAND gibi ünlü metaverse coin’lerle değil; MOBLAND ile birlikte çalışacağını açıkladı.


MetaGündem: 22 NisanMoonbird #7205 800.000$’a satıldı!

Yaklaşık bir hafta önce lansmanı yapılan ‘Moonbird’ NFT koleksiyonunun parçalarından biri, yeni bir rekor ile 800.000 doların üzerinde bir değerde satıldı.


MetaGündem: 22 Nisan

Joan Cornellà’nın İlk NFT Koleksiyonu ‘MOAR’

‘MOAR NFT Koleksiyonu’ Facebook’ta yaklaşık 4 milyon takipçisi olan ünlü İspanyol karikatürist  Joan Cornellà’nın bizzat çizdiği ve yaklaşık 180 farklı nitelik kullanan 50 sanat eserinin 5555 NFT’sini içeriyor. Cornellà’nın klasik erkek ve kadın karakterlerini ‘ikonik sırıtışlarıyla’ öne çıkarıyor.


LC Waikiki, NFT dünyasına nostaljik bir giriş yapıyor ve İkonik LC Waikiki Maymunu Şimdi NFT Oluyor!

Türkiye’nin global moda perakende markası LC Waikiki, “Vintage Maymun Koleksiyonu”nda ikonik maymunlara yer veriyor, satışın tüm gelirini TEGV’e bağışlıyor. LC Waikiki Vintage Maymun Koleksiyonu 22 Nisan 2022 tarihinden itibaren satışta olacak. Koleksiyona https://opensea.io/collection/vintage-lc-waikiki-maymunu linkinden ulaşabilirsiniz.


MetaGündem: 22 NisanMedia Markt, Bitcoin ATM’leri Kurmaya Hazırlanıyor!

Avrupa’nın en büyük elektronik perakendecilerinden biri olan Media Markt, Avusturya’daki on iki şubesinde Bitcoin ATM’leri kuracak.


MetaGündem: 22 NisanÜnlü girişimci Gary Vee, VeeFriends Series 2 NFT koleksiyonunu piyasaya sürüyor!


Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Selcan Güler

“Okuyan mı bilir gezen mi?" sorusuna yazmayı da ekleyerek, öğrenmeyi çok seven bir üniversite öğrencisiyim. Konuşur, dinler ve merak ederim. Farkında olarak yaşadığım bu dünyaya, bir nebze olsun güzellik katabilirsem ne mutlu bana.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.