/

Maçkolik, Halka Açılıyor!

Maçkolik

Maçkolik, halka açılıyor!

Maçkolik ne yapıyor?

Maçkolik

Maçkolik, Türkiye’de futbol maçları ve puan durumları hakkında bilgi sunan bir web sitesidir. Bu site, tüm liglerin maçlarının tarihlerini, skorlarını ve puan durumlarını güncel olarak takip etme imkanı sunmaktadır. Ayrıca, Maçkolik sitesinde futbol maçlarını canlı olarak izleyebilir, maç özetleri takip edilebilir ve haberler okunabilir.

Son gelişmeler

Maçkolik

SPK, Mackolik’in halka arzına onay verdi. Şirketin %34 oranındaki hissesi sabit fiyatla ve talep toplama yöntemiyle halka arz edilecek. Bu, SPK düzenlemelerine uygun olarak kurulan bir girişim sermayesi yatırım fonunun ilk halka arzı oldu.

İstanbul Portföy Genel Müdürü Barış Hocaoğlu şu açıklamarı yaptı: “Bugüne kadar nitelikli yatırımcılar, büyüme potansiyeli olan teknoloji ve yeni ekonomi şirketlerine girişim sermayesi fonları vasıtasıyla paydaş olabiliyordu. Artık halka arza katılan tüm bireysel yatırımcılar da bu şirketlere ortak olma imkanına kavuşuyor.”

Bu arz sonrası Maçkolik açıklık oranı %34 oldu. İPY Pre-IPO Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun halka arzdan 323 milyon TL hasılat elde etmesi bekleniyor.

Maçkolik İnternet Hizmetleri’nin 8,5 milyon TL nominal değerli payları, mevcut ortak İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. Halka Arz Öncesi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu tarafından halka arz edilecek. Nominal değeri 1 TL olan paylar 38 TL sabit fiyatla satılacak.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.