Lotus Yoga, 3.65 Milyon Değerleme Üzerinden Yatırım Aldı!

Lotus Yoga Nedir?

Pandemiden önce de evden yapılan sporun, yoganın ve diğer ruh ve fiziksel sağlığımıza iyi gelecek aktiviteleri yapmanın bize ne kadar iyi geldiğini uzmanlar her fırsatta söyleyip duruyordu.

Bu aktiviteler asıl pandemiden sonra virüsten dolayı evde karantinada kaldığımız zamanlarda büyük önem gördü. Online yoga, fitness ve mindfulness alanı gün geçtikçe bir çığ gibi büyüdü.  Bunlardan biri de yerli girişimimiz olan Lotus Yoga.

Yerli girişim olan Lotus Yoga, 2018 yılında Gökhan Besler tarafından online yoga, fitness ve mindfulness alanında kurulmuş bir online yoga girişimidir. Tüm dünyada 500 binden fazla kullanıcı sayısına ulaşmış olan bu girişim iOS, Android ve web üzerinden faaliyet gösteriyor. Bu spor platformu tam 12 farklı dil destekliyor ve kullanıcılara kendi dillerinde video ile ses alternatifleri sunuyor.

Japonya, Fransa, İtalya gibi ülkelerde ilk 5’te yer alırken ABD, İngiltere, Kanada gibi ülkelerde ise ilk 10’da yer alıyor. Lotus Yoga’nın hedefi ise tüm dünyada ve kendi ülkemizde en iyi online yoga, fitness ve mindfulness platformu olabilmek.

Lotus Yoga’nın internet sitesine dilerseniz buradan,

Lotus Yoga’nın IOS cihazınız için uygulamasına dilerseniz buradan,

Lotus Yoga’nın Android cihazınız için uygulamasına dilerseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Lotus Yoga Tohum Yatırım Turunda Yatırım Aldı!

Lotus Yoga tohum yatırım turunda Lidyana yatırımcılarından olan Semih Kaya ve yatırımcı Hakan Baş’tan 3.65 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım almayı başardı.

Daha yolun başında başarılı olan bu yerli girişime başarılar dileriz.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek diğer Yazılarımız

13 Soruda Musa Can Arslan ve ParkMentor

Girişim Haberleri Discord Kanalında Sen De Yerini Al!

ILONSI: HAVALI MARKALARIN YARATICI İNSANLAR İLE BULUŞTUĞU YER

DOGE Müzik Festivali Geliyor

How Is It In Austria – Thanks To Denise Vorraber

Pin Vitaminli Soğuk Çay

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.