/

L’oreal Paris Brandstorm 2021 Başvuruları Açıldı

Sevgili okurlarımız yepyeni bir yarışma önerisiyle karşınızdayız

Her yıl L’Oréal tarafından düzenlenen ve 65’ten fazla ülkeden öğrencilerin katıldığı inovasyon yarışması Brandstorm 2021 başvuruları başladı. Yarışmanın bu seneki konusu ”Güzellik alışverişi deneyimini eğlence ile yeniden tasarlamak.

Bu yıl 29.su düzenlenen yarışmaya lisans öğrencileri ya da üniversite mezunları 3 kişilik takımlar halinde 5 Aralık tarihine kadar başvurabilir.

Dünyanın her yerinden pazarlama konusunda en iyi yetenekleri keşfederek katılımcılara iş başındayken değerlendirebilme fırsatı veren ve yenilikçi bir işe alım aracı olan Brandstorm, uzun zamandır L’Oréal İnsan Kaynakları iletişim stratejisinin bir parçası. Brandstorm, öğrencilere kariyer keşfi yapma, yeteneklerini açığa çıkarma, kendilerini uluslarası ptatformalarda kanıtlama fırsatı veriyor ve gerçek bir pazarlama hayatını deneyimleme olanağı sunuyor. 3 kişilik takımlar halinde başvuran katılımcılar, L’Oréal ve global öğrenciler ile network kurma, 70’ten fazla e-eğitim programına erişebilme ve L’Oréal ekiplerinden mentörlük alma gibi fırsatlara sahip oluyor.

Geçtiğimiz yıl global platformda 40000’den fazla öğrencinin başvurduğu yarışmanın bu yıl da dünyanın her yerinden çok sayıda başvuru alması bekleniyor.

2019 yılında, Brandstorm’un Türkiye finalinde Boğaziçi Üniversitesi’nden Asya Yacılar, Ömer Yiğit Yıldırım ve Galatasaray Üniversitesi’nden Burçe Su Büyükbayram’dan oluşan La Flamme isimli takım birinci oldu. Takım, 23 Mayıs 2019’da Paris’te yapılan global finalde Türkiye’yi temsil ederek, Paris’te bulunan ve dünyanın en büyük start-up kampüslerinden olan Station F’de 3 ay boyunca projeleri üzerine çeşitli çalışmalarda bulunma fırsatı yakaladı.

Siz de sektöre yön veren isimlerle tanışmak, network genişletmek ve Paris’e gitme fırsatı yakalamak istiyorsanız ekibiniz ve fikrinizle 5 Aralık’a kadar başvurunuzu yapmalısınız.

Başvuru için tüm detaylar ve daha fazlası burada!  https://brandstorm.loreal.com/en

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.