L’Oréal Grup, Teknoloji Dünyasına Yön Veren Consumer Electronics Show’da (CES) Teknoloji Alanında 3 Ödül Birden Kazanan İlk ve Tek Güzellik Şirketi Oldu.

L’Oréal Grup, Teknoloji Dünyasına Yön Veren Consumer Electronics Show’da (CES) Teknoloji Alanında 3 Ödül Birden Kazanan İlk ve Tek Güzellik Şirketi Oldu.

Dünyanın lider güzellik şirketi L’Oréal Grup, devrim niteliğindeki inovatif ürünleriyle Tekno-Güzellik alanında fark yaratmaya devam ediyor. 

 

Bilim ve teknolojinin sınırlarını zorlayan L’Oréal Grup; kişiselleştirilmiş, kapsayıcı ve sürdürülebilir güzellik deneyimleri sunmak üzere hayata geçirdiği 4 farklı teknolojik yenilikle her yıl Las Vegas’ta gerçekleştirilen CES Fuarı’na damga vurdu ve fuarın 55 yıllık tarihinde aynı yıl 3 ödül birden kazanan ilk ve tek güzellik şirketi oldu.

Colorsonic, Coloright, Rouge Sur Mesure ve Water Saver teknolojileriyle fuarda çok büyük ilgi ve beğeni kazanan L’Oréal Grup, aynı zamanda CES tarihinde en çok İnovasyon Ödülü kazanan güzellik şirketi olmayı da başardı.

 

L'Oréal Grup, Teknoloji Dünyasına Yön Veren Consumer Electronics Show’da (CES) Teknoloji Alanında 3 Ödül Birden Kazanan İlk ve Tek Güzellik Şirketi Oldu.

Evde Saç Boyama Deneyimini Modernize Eden İnovasyon: Colorsonic

COVID-19 salgını birçok güzellik salonunun geçici olarak kapanmasına neden olduğunda, evde saç boyama konusunda %6 büyüme gerçekleşti. Bu süre zarfında tüketiciler, onlarca yıldır neredeyse hiç değişmeyen evde saç boyama işleminin zorluklarını, yani boyanın dağınıklığının ve boyayı ulaşılması güç noktalara uygulamanın zorluğunu yaşadı.

L'Oréal Grup, Teknoloji Dünyasına Yön Veren Consumer Electronics Show’da (CES) Teknoloji Alanında 3 Ödül Birden Kazanan İlk ve Tek Güzellik Şirketi Oldu.Tüketici ihtiyaçlarına yanıt vermek için geliştirilen Colorsonic; saç rengi oluştururken belirli miktarda geliştirici ve formülü birleştirmek için özel bir karıştırıcı mekanizması kullanıyor. Cihaz, daha sonra doğru dozda saç boyasını, saç üzerinde eşit olarak dağıtmak için zikzak bir desende hareket ederken salınan bir başlık aracılığıyla saça uyguluyor. Colorsonic tüketicilere; Colorsonic web sitesinde 40 renk arasından saç rengi seçebilme, isteğe bağlı renk karıştırma için renkli kartuş kullanımı ve tek tip renk uygulaması için kökten uca fırçalama kolaylığı sunuyor. Cihaz, gerektiği zaman kolay rötuşlar yapabilmek için kartuşu ve kalan rengi saklama imkânı da sağlıyor.L'Oréal Grup, Teknoloji Dünyasına Yön Veren Consumer Electronics Show’da (CES) Teknoloji Alanında 3 Ödül Birden Kazanan İlk ve Tek Güzellik Şirketi Oldu.Güzellik salonlarında Tekno-Güzellik devrimi: Coloright

Coloright, salon stilistleri için isteğe bağlı, özelleştirilmiş saç rengi oluşturan yapay zeka bağlantılı bir saç boyası sistemi olma özelliği taşıyor. Yeniliği profesyonel renk uzmanlarının ellerine bırakan Coloright, daha hassas renklendirmeler için patentli bir algoritma tarafından desteklenen salon deneyimi sunuyor.L'Oréal Grup, Teknoloji Dünyasına Yön Veren Consumer Electronics Show’da (CES) Teknoloji Alanında 3 Ödül Birden Kazanan İlk ve Tek Güzellik Şirketi Oldu.İçerisinde, müşterinin saçını analiz eden ve saç rengi, grilik yüzdesi, uzunluk ve yoğunluk gibi rengin etkinliğini etkileyen faktörleri ölçen bir okuyucu bulunan cihaz; baz kremler, geliştiriciler ve seyrelticilerin kartuşları ile saç boyasından oluşan kuru boncukları da içeriyor. Birlikte verilen bu bileşenler, kişiselleştirilmiş bir saç rengi tarifi oluşturuyor. Ultra hassas Coloright, formülün tüm bileşenlerini dağıtıyor ve toplamda 1.500’den fazla kişiselleştirilmiş olasılık sağlayabiliyor.L'Oréal Grup, Teknoloji Dünyasına Yön Veren Consumer Electronics Show’da (CES) Teknoloji Alanında 3 Ödül Birden Kazanan İlk ve Tek Güzellik Şirketi Oldu.Yves Saint Laurent Beauté Rouge Sur Mesure Powered by Perso, evde kişiselleştirilmiş güzellik deneyimi yaşatıyor.

Yves Saint Laurent Beauté Rouge Sur Mesure Powered by Perso, dudak rengi kişiselleştirmesinde en üst noktayı temsil eden yapay zekâ destekli bir ev içi sistemi olarak öne çıkıyor. Perso teknolojisini kullanan tüketiciler, ilgili uygulama içinde yeni, özel dudak tonları oluşturabiliyor. Kullanıcılar, kıyafetlerine uygun bir ruj rengini evde kendileri tasarlayabiliyor veya sosyal medyada trend olan bir rengi seçebiliyor. L'Oréal Grup, Teknoloji Dünyasına Yön Veren Consumer Electronics Show’da (CES) Teknoloji Alanında 3 Ödül Birden Kazanan İlk ve Tek Güzellik Şirketi Oldu.Perso’nun patentli motorlu kartuş sistemi ile kişiselleştirilmiş dudak rengini kolaylıkla oluşturabilmek de mümkün. YSL Rouge Sur Mesure Powered by Perso, YSL’nin kırmızı, nude, turuncu veya pembe renklerinden oluşan ikonik evrenlerinden YSL Velvet Cream Matte Finish’in tonlarını sunuyor. Cihazın üç doz ayarı bulunurken, kullanıcıların ek bir dokunuşla ikiye veya üçe katlayabilecekleri standart boyutlu bir doz yer alıyor.L'Oréal Grup, Teknoloji Dünyasına Yön Veren Consumer Electronics Show’da (CES) Teknoloji Alanında 3 Ödül Birden Kazanan İlk ve Tek Güzellik Şirketi Oldu.

L’Oréal Water Saver, artan küresel su kaynağı kıtlığına yanıt veriyor.

L’Oréal Grup’un çevresel yenilik şirketi Gjosa ile geliştirdiği duş başlığı L’Oréal Water Saver, su tüketimini %65’e kadar azaltabiliyor. 100 bin güzellik salonunun L’Oréal Water Saver teknolojisi kullanması halinde, 6,8 milyar litreye kadar su tasarrufu sağlanabiliyor.

Doğrudan su akışına dağıtılan şampuan, saç kremi ve işlem için üç yuvaya sahip L’Oréal Water Saver duş başlığı, lavabolara takılıyor. Teknoloji, yüksek basınçlı bir akışta birbirine çarpan mikro iyonlu damlacıklar oluşturarak çalışıyor ve her bir yıkama başına çok daha düşük su tüketimi sağlıyor.L'Oréal Grup, Teknoloji Dünyasına Yön Veren Consumer Electronics Show’da (CES) Teknoloji Alanında 3 Ödül Birden Kazanan İlk ve Tek Güzellik Şirketi Oldu.“Ödüllü teknolojiler, Tekno-Güzellik tutkumuzun bir sonraki aşamasını temsil ediyor”

Tekno-Güzellik vizyonuyla “dünyayı harekete geçiren güzelliği yaratma” yolculuğuna devam ettiklerini söyleyen L’Oréal Türkiye CDMO’su Merve Atuk Toker, “Tüketicilerimiz ve paydaşlarımız için daha iyi, daha verimli ve daha kişiselleştirilmiş güzellik deneyimleri yaratmak adına çalışmaya devam ediyoruz. Bilimden doğan bir marka olarak güzellik biliminde kuralları yeniden yazma gücümüz ve sahip olduğumuz en son teknolojilerle güzelliğin geleceğini şekillendirme yolculuğumuzu sürdürüyoruz” dedi.

Toker, “L’Oréal Grup’ta kişiselleştirmenin güzelliğin geleceği olduğuna inanıyoruz. Bir yandan geleceğin şirketi olurken; diğer yandan geleceğin güzelliğini, dünyayı harekette geçiren güzelliği yaratıyoruz. Yeni teknolojiler, L’Oréal Grup’un yenilikçi vizyonunun yanı sıra sürdürülebilirliğe dayanan olağanüstü kişiselleştirilmiş güzellik deneyimleri sunma taahhüdünün de bir devamı niteliği taşıyor. Gezegenimizin doğal kaynaklarını korumak için üzerimize düşeni yapmanın sorumluluğuyla hareket ediyoruz” dedi.

 

L’Oréal Grup Hakkında 

L’Oréal Grup, 100 yılı aşkın bir süredir kendisini güzelliğe adadı. 36 farklı ve tamamlayıcı markadan oluşan benzersiz uluslararası portföyü ile Grup, 2021’de dünya çapında 88.000 kişiye istihdam sağladı. Dünyanın önde gelen güzellik şirketi olarak L’Oréal Grup, toplu pazar, büyük mağazalar, eczaneler, kuaför salonları, seyahat perakendeciliği, markalı perakende ve e-ticaret olmak üzere tüm dağıtım ağlarında yer alıyor. Araştırma ve yenilik ile 4.000 kişilik özel bir araştırma ekibi, L’Oréal Grup’un tüm dünyadaki güzellik isteklerini karşılamak için, çalışan stratejisinin merkezinde yer alıyor. L’Oréal Grup, 2030 için Grup genelinde iddialı sürdürülebilir kalkınma hedefleri belirliyor ve daha kapsayıcı ve sürdürülebilir bir toplum için ekosistemini güçlendirmeyi amaçlıyor. Daha fazla bilgi için https://www.loreal.com/en/mediaroom/

 

*Bültenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

Selcan Güler

“Okuyan mı bilir gezen mi?" sorusuna yazmayı da ekleyerek, öğrenmeyi çok seven bir üniversite öğrencisiyim. Konuşur, dinler ve merak ederim. Farkında olarak yaşadığım bu dünyaya, bir nebze olsun güzellik katabilirsem ne mutlu bana.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.