//

Londra Merkezli WeGift, 29,5 Milyon Euro Yatırım Aldı!

WeGift

Londra merkezli girişim WeGift, son finansman turunda yaklaşık 29,5 milyon euro yatırım aldı. Herkesin dünya çapında herhangi bir dijital para birimini transfer etmesine olanak tanıyan fintech girişimi, şimdi erişimini daha da genişletmeyi planlıyor.

WeGift nedir?

WeGift

Londra merkezli WeGift, bir tür ödeme devrimine öncülük etmeyi hedefliyor. 2016 yılında kurulan girişim, yeni yatırımlar toplayarak herhangi bir dijital para birimini dünya genelinde daha özgürce transfer etmeyi kolaylaştırma misyonunu ilerletti.

WeGift kişilerin; ödüller, geri ödemeler, iadeler, havaleler ve daha fazlası için fon göndermesini sağlıyor. Küresel düzeyde dijital para birimlerini anında göndermek için bireyleri ve kuruluşları birbirine bağlayan bir ağdan yararlanarak dijital ödemeleri hızlı, uygun fiyatlı, zahmetsiz ve kişiselleştirilmiş hale getiriyor.

Yatırım detayları

WeGift

Yeni yatırımcılar Element Ventures, Clocktower Ventures ve Volution Capital ile birlikte tura liderlik etti. Aralarında CommerzVentures, AlbionVC ve SAP’nin de bulunduğu mevcut yatırımcılar yatırımlarını artırdı.

Mike McFadgen, Element Ventures ortağı şu açıklamaları yaptı;

“Element Ventures, küresel bir dijital para ağı olma yolculuğunda WeGift ile ortaklık yapmaktan onur duyuyor. Son derece karmaşık bir soruna basit, zarif bir çözüm ürettiler. Değerin nasıl hareket ettiği ve ticaretin nasıl işlediği üzerinde büyük bir etkiye sahip olmak için iyi konumlanmış durumdalar. Önümüzdeki yıllarda ödemelerde devrim yaratırken onlarla birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.