FİRMALARIN LOJİSTİK İHTİYAÇLARINA DİJİTAL ÇÖZÜMLER: GELAL

Gelal, sunduğu çözümlerle ve teknolojik yeniliklerle kargo sektörüne yepyeni bir bakış açısı getirmekle kalmıyor; aynı zamanda, lojistik çözümleri tek bir platform üzerinde toplamayı başarıyor.

Gelal, hem kurumsal firmalara hem de bireysel firmalara, yeni nesil teknolojik çözümler sunarak ülkemizin lojistik süper app’i olarak karşımıza çıkıyor!  Kurumsal firmalara e-ticaret lojistiği, gün içerisinde dağıtım ve toplama gibi hizmetleri sunan platform, bireysel kullanıcılar için kargo, kurye ve nakliye gibi birçok hizmet sunuyor.

Tek bir oturum ile birçok hizmete sahip olabilmenizi sağlayan Süper App akımı, Çin’de yayılmaya başladı ve kısa zamanda küresel bir boyut kazandı. Ülkemizde Süper App akımının öncülerinden olan gelal, kargo, kurye, nakliye, parça eşya, ev taşıma, evcil hayvan taşıma ve gelal yük taksileri gibi birçok hizmeti tek bir platform üzerinden kullanıcılarına ulaştırıyor.

Lojistik sektörüne hem hızlı hem de güvenilir çözüm yolları getirmiş olan uygulama, kurumsal firmalara e-ticaret lojistiği, mağazadan ve depodan teslimat ve gün içi dağıtım-toplama gibi hizmetler sunuyor. Bireysel kullanıcılarına ise hızlı kurye ve kargo, nakliye, evden eve taşıma, parça eşya taşıma ve evcil hayvan taşımacılığı gibi hizmetlere kolayca erişmelerini sağlıyor.

gelal Yük Taksi

Lojistik sektörüne dijital odaklı birçok yenilik getiren uygulama, her geçen gün kendisini geliştiriyor. Geçtiğimiz günlerde platformuna  “gelal Yük Taksi” özelliği ekleyen uygulama, kullanıcıların saniyeler içerisinde uygun araca ulaşmasını sağlıyor. Ayrıca, kargo ile gönderilmeyen veya kurye ile taşınamayan yük taşımalarında bu özelliği kullanabilirsiniz.

Gün İçi Dağıtım

Kurye, kargo, nakliye hizmetlerini tek bir platform üzerinden saniyeler içerisinde ulaşmanızı sağlayan uygulama, ürünlerinizi hiçbir aktarım yapmadan göndericiye ulaştırmanıza olanak sağlar.  Gün içi dağıtım yolu ile kargolarınızı aynı gün içerisinde teslim alabilir, hızlıca göndericiye ulaştırabilir ve tüm bunları, uygun bir fiyatla gerçekleştirebilirsiniz.

Gün İçi Toplama

Firmaların lojistik problemlerine dijital çözüm yolları getiren uygulama, gün içi toplama hizmeti ile firmanızın ürün dağıtımının hızlı ve ekonomik bir şekilde yapılmasına olanak sağlıyor. Kargolarınız, sizin belirlediğiniz adresten ve belirttiğiniz zaman diliminde toplanıyor. En kısa sürede ise dağıtıma hazır hale getiriliyor. Böylece, zamandan tasarruf yapıyor ve güvenli bir şekilde kargolarınızı ulaştırabiliyorsanız.

Uygulama hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak için buraya tıklayınız.

 

Diğer yazılarımız için:

Elon Musk Bir Şarkıyı 420 Milyon Dogecoin’e Satıyor

Case-Online All-Star’da Yer Almaya Hazır Mısınız?

BITPANDA 170 MİLYON DOLAR YATIRIM ALDI

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.