Linktree, Kullanıcılara Yeni Bir Gelir Modeli Sundu!

Linktree

Linktree kullanıcıları, artık yayımladığı içerikleri ücretli bir şekilde gösterebilecek. Instagram, Twitter ve LinkedIn biyografilerindeki kısaltılmış URL’ler ile tanınan şirket, beta sürümünde olan “Ödeme Kilidi” güncellemesini duyurdu.

Linktree’nin ödeme kilidi nedir?

Linktree

Linktree’nin yeni güncellemesi “Ödeme Kilidi” sayesinde kullanıcılar sosyal medya platformlarında yayınladıkları içerikleri 1$ ile 150$  arasındaki bir değer karşılığında gösterebilecek. Ancak bu abonelik sistemi ile karıştırılmamalı. Linktree, abonelik satmaktan öte tekil satın alımlar üzerinde bir ürün oluşturmuş durumda.

Ayrıca Linktree’nin oldukça hızlı bir bildirim sistemi de bulunuyor. Yapılan “Ödeme duvarı” güncellemesi bildirimler ile birlikte geliyor. Ödeme kilitleri açıldığında kullanıcılara direkt olarak bildirim iletiliyor.

Bilgi para kazandırabilir…

Linktree

Linktree yayımladığı gönderide yeni güncellemesine dair birkaç senaryo da paylaştı. Kullanıcılar, albümleri veya videolarını ödeme duvarının arkasında tutarak erişim üzerinden para kazanabilir. Ayrıca özel yemek tarifleri, egzersiz planları gibi niş bilgileri de ödeme duvarı arkasında tutarak bilgi üzerinden para kazanabilir.

Ödeme duvarı veya ödeme kilidi için bazı kısıtlamalar da var. Bu güncelleme ne kadar OnlyFans’e benzetilse de Linktree’deki kısıtlamalar platformun +18 içeriklere ödeme duvarı koymasını engelliyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.