Lezzet Ankara Uygulaması Esnafa Destek Olmaya Geliyor!

Lezzet Ankara ile Esnafa Destek!

Ankara Büyük Şehir Belediyesi “Lezzet Ankara” isimli yeni bir uygulama geliştirdi. Bir yemek sipariş uygulaması olan Lezzet Ankara, platforma tüm işletmelerin ücretsiz olarak katılabileceği ve yüzde 0 komisyon alınacağı, tamamen küçük işletmeci yanlısı olan bir uygulama.

Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş attığı tweette “Esnafımızın alın terini korumak adına %0 komisyonla “Lezzet Ankara” var.

İşletmelerimizin menülerini sisteme girmesinin ardından portalımızı sizlerle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.” cümlelerini kullandı.

Ankara’da bulunan işletme sahipleri bu güzel haber üzerine hemen Lezzet Ankara uygulamasına işletmelerinin kaydını yaptırdı. Uygulamaya kısa sürede 149 tane işletme kaydı tamamlandı. Esnafın yüzünü güldüren bu uygulama herkes tarafından çok beğenilip takdir edildi. Yemeksepeti kurucusu Nevzat aydın da Lezzet Ankara için bit tweet attı.

Mansur Yavaş aynı tweetin altına uygulamayı kullanmak isteyenler için kendi iş yerlerinin kaydını yapacakları ve bir kayıt klavuzunun bulunduğu internet adresi de paylaştı.

 

İş Yeri Kaydına buradan,

Kayıt Klavuzuna da buradan ulaşabilirsiniz.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

FinTech Klarna 639 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Instagram, İçerik Üreticileri İçin İki Yeni Özellik Duyurdu!

13 Soruda Urbanite Venture ve Arzu Tekir

Uluslararası Örgütlerin Kuruluş Yıllarını Tahmin Edebilecek Misin?

Çok Bilinen Türk Yazarların Az Bilinen Hayat Hikayeleri

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.