/

Kripto Para Yatırımcılarının İşine Yarayacak 5 İnternet Sitesi

Kripto para gün geçtikçe hepimizin duyduğu, belki de yatırım yaptığı ve her yerde karşımıza çıkan bir yatırım yöntemi olmaya başladı. 7’den 70’e herkesin yatırım yapabildiği kripto paracılar çok oldukça onların da işine yarayacak bu siteleri derlemek çok iyi olur diye düşündük. 🙃

İşte işinize yarayacak en iyi 5 internet sitesi karşınızda. 🎉Keyifli okumalar…

  • xypher.io

Bu site yüzlerce farklı işlevi Telegram üzerinden kullanmanızı sağlayan ve kripto para ile ilgilenen yatırımcıların en favori sitelerden bir tanesi. İnternet sitesine girdiğinizde sizi Dashboard sayfası karşılıyor ve ücretsiz katılmanız için mailinizi soruyor. Sayfanın alt kısımlarında ise size 3 ayrı ürün sunuyor. Bunlar; Whale Sniper, TradingView Alerts ve Upcoming. Telegram üzerinden kendi robotlarınızı kurup bu özelliklerden yararlanabiliyorsunuz.

xypher.io internet sitesine dilerseniz buradan ulaşabilirsiniz.

 

  • lunarcrush.com

Yine bu site de kripto para yatırımcıları için her şeyi bütün olarak görmeyi sağlayan en kullanışlı sitelerden biri. Var olan tüm coinlerin projelerini, sosyal medya hacimlerini ve trendlerini takip edebileceğiniz bir site lunarcrush. Burada 6 farklı parametrede alarm kurup, backtest yapabilirsiniz. Site tamamen ücretsiz. Bazı özellikleri için üye girişi yapmanızı istiyor fakat tamamen ücretsiz olduğu için hiçbir sorun olmuyor.

lunarcrush.com internet sitesine dilerseniz buradan ulaşabilirsiniz.

 

  • viewbase.com

Bu site de kripto para yatırımcılarının fonlama maliyetlerini ve balina hesaplarının pozisyonlarını takip etmek için kullanabileceğiniz kullanışlı internet sitelerinden bir tanesi. Girdiğinizde her zamanki gibi üye olabileceğiniz bir site. Stenin sol kısmındaki sütununda dilediğiniz her şeyi bulabilirsiniz.

viewbase.com internet sitesine dilerseniz buradan ulaşabilirsiniz.

 

  • bitinfocharts.com

Bu site elinde birden fazla coin tutan kripto para yatırımcılarının cüzdanlarını görebileceğiniz ve günlük hacmi yüksek hesapları görebileceğiniz kullanışlı bir site. Ayrıca sitede “Rich List” adı altında bir sürü kategorilere ayrılmış kripto para ile ilgilenen zenginlerin listelerini de görüp takip edebiliyorsunuz. Bunun dışında sitede “Mining Calculator” da bulunuyor.

bitinfocharts.com internet sitesine dilerseniz buradan ulaşabilirsiniz.

 

  • coinalyze.net

5. ve son site olan cinalyze.net özellikle mum formasyonlarını otomatik olarak size gösteren gerçekten oldukça kullanışlı bir site. Ayrıca sitede bir sürü ticker için canlı fiyat verisi bulabiliyorsunuz. Teknik analiz kısmında bir sürü coinin teknik analizini bulabilirsiniz.

coinalyze.net internet sitesine dilerseniz buradan ulaşabilirsiniz.

 

  • Ayrıca bonus olarak ilgi çekici bir Twitter sayfası da önerelim. 😋

Whale Alert Twitter sayfası balinaların ne kadar coin satın alıp, ne kadar coin sattıklarını anlık olarak gösteren bir hesap. Oldukça ilgi çekici ve dudak uçuklatan değerlerle karşı karşıya kaldığınız bu Twitter hesabını ziyaret etmenizi kesinlikle öneririm.

Dilerseniz Whale Alert Twitter hesabına buradan bulaşabilirsiniz.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Koronavirüs aşısında etkin rol oynayacak Vaccizone, Keiretsu Forum Türkiye’den yatırım aldı!

Amazon Metro Goldwyn Mayer’ı 8.45 Milyar Dolara Satın Alacak!

Instagram ve Facebook Kullanıcıları Artık Beğeni Sayıları Gizleyebilecek!

Avustralya’da Nasıl? Marc Raaz Anlattı!

13 Soruda Mustafa Çalışkan ve Proje Gezgini

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.