KOLYE KULAKLIK: JADE CULTURE EARPHONE JUE 20

Kolye kulaklık Jade Culture Earphone Jue 20’yle tanışmaya hazır mısınız?

Kulaklarımız, yolculuk yaparken, ders çalışırken, yürüyüşe çıktığımızda kısacası günlük hayatımızda bizlerin ayrılmaz parçası haline geldi. Günlük hayatta kablolu kulaklık kullanırken kablonun birbirine karışması sorunu ya da kablolu kulaklığın bir yerlere takılarak kulağımızdan düşmesi sorununa karşı blueetoothlu kulaklıklar daha işlevsel kullanımlarıyla kablolu kulaklıkların yerini aldı.

Günümüzde bir ürünün işlevsel olmasının yanı sıra estetik kaygılar da ön plana çıkmakta. Yibai Science & Technology tarafından tasarlanan Jade Culture Earphone Jue 20 hem kulaklık hem de kolye olabilen konsept kulaklık, işlevsel ve estetik özellikleriyle diğer kulaklıkların bir adım önüne çıkıyor.

Jade Culture Earphone Jue 20’yi kulaklık olarak kullanmadığınız zamanlarda sağ ve sol kulaklıklar, kulaklıklardaki manyetik alan sayesinde birleşerek kolyeye dönüşebiliyor. Kulaklığımız kolayca kolyeye dönüşebildiği için kabloların birbirine dolanarak bizi çözmek için zaman harcamaktan kurtardığını ve bluetooth kulaklarda yaşadığımız kaybolma sorunundan bizleri kurtardığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Jade Culture Earphone Jue 20’i estetik özelliklerin yanısıra bir kulaklıkta aradağımız başlıca özelliklerden olan ses kalitesinin güzel olması ve kulağımızı rahatsız etmeyecek işlevsel bir tasarıma sahip olma gibi özellikleri de karşılıyor.

Jade Culture Earphone Jue 20 dünyanın önemli tasarım yarışmalarından olan iF DESIGN ödüllerinin kazananları arasıda da yer almakta. Yibai Science & Technology, Jade Culture Earphone Jue 20’yi altın rengi ve zümrüt yeşili renk seçenekleriyle piyasaya sunmayı hedefliyor.
Şık bir görüntü ve kolay erişebilirlik sunmanın yanı sıra kaliteli ses kalitesiyle öne çıkan yeni nesil kulaklık kolyeyle önümüzdeki birkaç yıl içerisinde günlük hayatta sıkça karşılacağız. Teknolojik bir mücevher olmasıyla birlikte yakınlarımızın ve arkadaşlarımızın özel günlerinde bizler için güzel bir hediye seçeneği de olacaktır 😊

Kulaklık ve güneş gözlüğünü bir araya getiren yeni nesil bir ürün olan Boss Frames hakkındaki yazımızı okumak için ve diğer ilham alabileceğiniz yazılarımızı okumak için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz 😊

Keyifli Okumalar…

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ VE KULAKLIĞIN BİRLEŞİMİ: BOSS FRAMES

Moflin: Öğrenebilen ve Tepki Verebilen Evcil Robot

CRISPR: Bilim Kurgu Filmleri Gerçek Mi Oluyor?

Güney Işıkları Da Var Mı?

SAĞLIKLI VE TEMİZ KAMUSAL ALANLAR İÇİN URBAN SUN!

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.