/

KolayBi, 1 milyon 150 bin dolarlık yatırım aldı

kolaybi
İşletmelerin ofis işlemlerini optimize eden ve ön muhasebe programı olarak bilinen KolayBi’, Techone Venture Capital liderliğinde gerçekleştirilen, Türkiye’nin önde gelen girişim sermaye fonlarının katılımıyla 1 milyon 150 bin dolarlık yatırım aldı!

Tek platformdan bütün finansal veriler!

kolaybi

KOBİ’ler için zaman tasarrufu yaratan girişim, 2023 yılında hizmet vermeyi hedefliyor. Şimdiden 100 bin aktif müşteri için yeni ürünler geliştirmeyi planlayan ve büyüme stratejisini güçlendiren KolayBi’, müşterilerinin tek bir platform üzerinden finansal verilerini takip etmesini sağlıyor. Bu sayede işletmeler tüm gelir ve giderlerini, masraflarını sistem üzerinden rahatlıkla takip edebildiği gibi, anlık nakit akışlarını ve kar/zarar durumlarını da inceleyebiliyor.

Geçtiğimiz 2020 yılında QNBEYOND Ventures’tan 13,7 milyon TL değerleme ile yatırım alan KolayBi’, 2020’de müşteri sayısını 6 kat artırdığını duyurarak dikkat çekmişti.

40 binden fazla şirkete 70 milyar TL fatura kesildi!

kolaybiKolayBi’ CEO’su Gökhan Boyana yaptığı açıklamada KolayBi üzerinden 40 binden fazla şirkete 70 milyar TL tutarında fatura kesildiğini ifade etmişti. Boyana açıklamasına şöyle devam etmişti:

“Tüm dünyada ticaretin yüzde 98’ini KOBİ’lerin oluşturduğunu hesap ettiğimizde karşımıza devasa bir hizmet alanı çıkıyor. Şu an kullanıcılarımız; KolayBi’ üzerinden 40 binden fazla şirkete, 70 milyar TL tutarında fatura kesmiş durumda. 2021 yılında toplam 70 milyar TL hacminde e-belgenin kesilmesine aracılık ettik.

Bugünün koşullarına ve teknolojisine uyum sağlamak isteyen bankacılık ve finans sektöründe en önemli unsur, finansal teknoloji altyapı hizmetlerini sunan kurumlardır. Biz de bu kapsamda işletmelerin asıl ihtiyaçlarını araştırıp, sürekli yenilikçi ve güncel kalarak ürünlerimizde fark yaratmaya çalışıyoruz. Bu yılın üçüncü çeyreğinde başta Avrupa ve Orta Doğu pazarları olmak üzere yurt dışında faaliyet göstermeye ve büyümeye odaklandık. Bu hedefimiz doğrultusunda KolayBi’ hizmetini yurt dışındaki KOBİ’ler ile de buluşturacağız.”

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.