Kimya Sektörü Etkinliği (KİMSEK) 10-11 Mart’ta Yıldız Teknik Üniversitesi’nde

Kimya Sektörü Etkinliği (KİMSEK) 10-11 Mart'ta Yıldız Teknik Üniversitesi'nde

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenecek Kimya Sektörü Etkinliği (KİMSEK)  10-11 Mart tarihlerinde katılımcılarla buluşuyor.

Kimya Sektörü Etkinliği (KİMSEK) 10-11 Mart'ta Yıldız Teknik Üniversitesi'nde

Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Teknolojileri Kulübü  2014 yılından itibaren faaliyet göstermekte. Bilimin ve kariyerin buluştuğu Kimya Teknolojileri Kulübü olarak  birçok bölüm (Kimya Mühendisliği,  Metalurji Malzeme Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Biyomühendislik, Biyomedikal  Mühendisliği, Kimya Bölümü, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü) ile multidisipliner bir çalışma yürütmekte. Kulüp olarak hedefleri doğrultusunda emin adımlarla her geçen gün biraz daha büyümekteler.
2015’ten bu yana her sene üstüne farklı değerler katarak geliştirilen Kimya Sektörü etkinliğinin amacı kimya sektörünün ne kadar geniş ve etkili olduğunu anlatmaya çalışmak ve katılımcıların sektörü daha yakından tanımasını sağlamak.
Her seferinde organizasyon ekibi ile  yenilikleri takip edip  geliştirilen Kimya Sektörü etkinliği , birbirinden değerleri konuşmacılarla  10-11 Mart’ta sizleri  bekliyor .
Kimya Sektörü Etkinliği (KİMSEK) 10-11 Mart'ta Yıldız Teknik Üniversitesi'nde
Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Teknolojileri Kulübü’nün düzenleyeceği Kimya Sektörü Etkinliği 10-11 Mart’ta Davutpaşa Kampüsü Tarihi Hamam’da gerçekleşecektir.
Bu sene beşincisini düzenlenecek etkinlikte trend bir konu olan sürdürülebilirlikten bahsedecilecek. Kimya Sektörünün ne kadar geniş olduğunu göstermeyi amaçlayan bu etkinlikte Türkiye’de ilaç sektörü üretim liderlerininden en sürdürülebilir boya firmasına, dünyanın tek çatı altında en çeşitli koku üretim tesisine sahip olan esans firmasından son on yılın en hızlı büyüyen akaryakıt firmasına, gelişen teknolojiden hijyene kadar pek çok sektörde kariyer yolculuğuna yön veren isimler ağırlanacak.
Sektörden alanında uzman kişilere yer verilecek bu etkinlik, sizlere eşsiz bir tecrübe edinme fırsatı sunuyor. Birçok departmanı daha yakından tanıyabilir ve bilgi edinme şansı yakalayabilirsiniz.💫
ETKİNLİk ÜCRETSİZ VE KATILIM SERTİFİKALIDIR.
Kayıt için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz ✨
Sosyal Medya Hesaplarımız;
INSTAGRAM
TWITTER
LINKEDIN

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Fatma Koyun

Güncellenen dünyayı kendi değerlerim etrafında dizayn ederek her gün deneyim kazanmaya çalışan bir üniversite öğrencisiyim. Asıl maharetin bilmekten geldiğine inanırım ve buna paralel olarak da bir öğrenme hevesine sahibim . Ayrıca gözlemlemeyi , yazmayı , insanlarla konuşmayı ve araştırmayı da çok severim.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.