Jotform’dan İstanbul Çıkarması

Jotform’dan İstanbul Çıkarması

Aytekin Tank tarafından 2006 yılında kurulan ve Merkez ofisi san Francisco’da bulunan aynı zamanda ülkemizde de Ankara ve İzmir’de ofisleri bulunan Jotform şimdi de İstanbul’da ofis açtı.

 

Jotform'dan İstanbul Çıkarması

 

Ankara’dan ABD’ye Uzanan Hikaye: Jotform

Aytekin Tank tarafından 2006 yılında Ankara’da kurulan Jotform , kullanıcıların web ve mobil üzerinden kolayca veri toplayabileceği online form oluşturma platformu olarak faaliyet göstermektedir. Platform form oluşturmak dışında veri toplamak, bağış toplamak, ürün satmak vb. bir çok alanda faaliyet göstermektedir. Ana ofisi san Francisco’da bulunan Jotform ülkemizde de Ankara ve İzmir’de ofisi bulunmaktadır. Bunun yanında Sydney ve Londra ofisleri de bulunan Jotform bu 5 ofisinde 350 kişilik bir ekibe sahip. Bunun yanında Jotform’da şimdiye kadar yaklaşık 15 milyon adet form oluşturuldu bunun yanında da 500 milyondan fazla form dolduruldu. Yaptıkları diğer işlerle rakiplerinin de önünde bulunan Jotform şimdilerde Türkiye sınırları içerisindeki 3.ofisini açmaya hazırlanıyor. Yeni ofisin açılacağı şehir ise 15 milyondan fazla nüfusu olan İstanbul.

 

 

Jotform Türkiye için büyük istihdam sağlayacak

Jorform’un ortaya koyduğu büyüme ve artan iş gücü düşünülerek yeni bir ofis ihtiyacını yadsınamayacak bir gerçek. Dünya genelinde form oluşturma alanında çok büyük bir yük çeken Jotform yaklaşık olarak 15 milyondan fazla kullanıcı’ya ev sahipliği yapıyor. Bu sayının giderek artmasının bir sonucu olarak büyüme kaydetmeyi ön gören Jotform yeni ofisini İstanbul’a açmaya karar verdi. Bu kararın verilmesinde İstanbul’un kalabalık nüfusu ve iş dinamikleri için çok uygun bir ortam sağlaması gösterilebilir Şirket açtığı İstanbul ofisinde 50’ye yakın pozisyon açtı. Bu pozisyonların başını yazılım sektörü çekse de data analist, SEO manager gibi birçok pozisyon bulunmaktadır. İş ilanlarını şirketin web sitesi ve Linkedin sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

Jotform'dan İstanbul Çıkarması

 

30 Ülke 500 Çalışan Ve 18 Dilde Hizmet

Şirket dünya genelinde elde ettiği kullanıcılar sonucunda çalışanlarında da globalleşme yoluna gitti. 30’dan fazla ülkeden 500 adet çalışana ulaşan şirket aynı zamanda 18 dilde hizmet veriyor. Çalışanların büyük çoğunluğu Sydney, Londra , Ankara , İzmir ve San Francisco ofislerinde bulunsa da diğer ülkelerden de yadsınamayacak sayıda çalışanı mevcut.

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Haberlerden ve gelişmelerden hızlı ve kolayca haberdar olmak için,

Dilerseniz Girişim Haberleri uygulamasını buradan iOS cihazınıza indirebilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri uygulamasını buradan Android cihazınıza indirebilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Daha fazla içerik ve haber için tıklayın!

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.