/

SOSYAL BAĞIŞ PLATFORMU: İYİLİK PAYLAŞ

Sertaç Taşdelen ve Şevin Ballıktaş tarafından kurulan İyilik Paylaş, gönüllülerin belirledikleri bir STK (Sivil Toplum Kuruluşu) için kampanya oluşturarak bağış toplayabildiği sosyal bağış platformudur. İyilik paylaş, paranın tamamının bağışlanan tarafa geçtiği kar amacı gütmeyen ve motivasyonu iyilik paylaşmak olan bir platformdur. Bugüne kadar İyilik Paylaş üzerinden toplam 2,192,748.27 ₺ bağış yapılmıştır.

Nasıl İyilik Paylaşabilirsiniz?

İyilik Paylaş’a giriş yaptığınızda karşınıza çıkan kampanya yarat butonuna tıklayarak doğum günü tarihinizi ve yapılacak olan bağışların ulaşmasını istediğiniz STK’yı seçerek kampanyanızı oluşturabilirsiniz.

Oluşturduğunuz kampanya ile çevrenizden gelecek hediyeleri iyiliğe dönüştürerek, insanlara ve STK’lara olumlu yönde katkıda bulunabilirsiniz.

İyilik Paylaş’ta Bağış Nasıl Yapılır?

Sitedeki kampanya ve kampanyaya katıl butonlarına tıklayarak aktif olarak bağış toplanan hesaplara da bağış yapabilirsiniz. Bağışının %100’ü doğrudan seçtiğin kampanyanın sivil toplum kuruluşu tarafından tahsil edilir. Kart ekstrenizde her bir bağış işleminin detaylarını tek tek görebilirsiniz.

Şuanda İyilik Paylaş’ta en çok görüntülenen kampanyalar;

  1. 497466.49 ₺ —  Meriç Keskin, #birkirabiryuva kampanyası, NEF Vakfı
  2. 88834 ₺ — Danla Biliç, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı
  3. 14335 ₺ — Akın Akınözü, Kansersiz Yaşam Derneği

İTÜ Big Bang Startup Challeng’ı anlattığımız ve yazımızda başvuru linkini bulabileceğiniz , yazımızı okumak isterseniz linki aşağıya bırakıyoruz 🙂 Keyifli okumalar 🙂

https://www.internhaber.com/itubigbang2020/

 

Öğütçü, H. (2020, 11 7). 2 milyon TL’lik bağış toplayan İyilik Paylaş, İzmir’de ev ihtiyacı olan afetzedeler için desteklerinizi bekliyor. Retrieved from egirişim: https://egirisim.com/2020/11/07/2-milyon-tllik-bagis-toplayan-iyilik-paylas-izmirde-ev-ihtiyaci-olan-afetzedeler-icin-desteklerinizi-bekliyor/

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.