İYİLİK PAYLAŞ’TA 3 MİLYON TL’DEN DAHA FAZLA İYİLİK PAYLAŞILDI

İyilik Paylaş Sertaç Taşdelen ve Şevin Ballıktaş tarafından kurulan , gönüllülerin belirledikleri bir STK (Sivil Toplum Kuruluşu) için kampanya oluşturarak bağış toplayabildiği sosyal bağış platformudur. İyilik paylaş, paranın tamamının bağışlanan tarafa geçtiği kar amacı gütmeyen ve motivasyonu iyilik paylaşmak olan bir platformdur. Bugüne kadar İyilik Paylaş üzerinden toplam bağış miktarı 3 milyon TL’yi geçmiş bulunmaktadır.

Nasıl İyilik Paylaşabilirsiniz?

İyilik Paylaş’a giriş yaptığınızda karşınıza çıkan kampanya yarat butonuna tıklayarak doğum günü tarihinizi ve yapılacak olan bağışların ulaşmasını istediğiniz STK’yı seçerek kampanyanızı oluşturabilirsiniz.

Oluşturduğunuz kampanya ile çevrenizden gelecek hediyeleri iyiliğe dönüştürerek, insanlara ve STK’lara olumlu yönde katkıda bulunabilirsiniz.

Diğer sosyal girişimlerden farkı “doğum gününü paylaş” kurgusunu sahipleniyor olmaları. Kampanya yaratıcılarının doğum günlerinde çevrelerinden hediye ya da benzeri sürprizler yerine bağış talep edebildikleri bir model var. Siz de doğum için iyilikpaylas.org üzerinden “kampanya yarat” ı tıklayarak, istediğiniz STK için bağış toplayabilirsiniz. Tavsiyemiz doğum gününden minimum bir ay önce kampanyanızı oluşturmanız ve bol bol çevreniz ile paylaşmanız olur. Doğum gününe daha varsa da “kampanyalar” kısmından istediğin kişinin kampanyasına bağışta bulunabilirsiniz.

İyilik Paylaş’ta Bağış Nasıl Yapılır?

Sitedeki kampanya ve kampanyaya katıl butonlarına tıklayarak aktif olarak bağış toplanan hesaplara da bağış yapabilirsiniz. Bağışının %100’ü doğrudan seçtiğin kampanyanın sivil toplum kuruluşu tarafından tahsil edilir. Kart ekstrenizde her bir bağış işleminin detaylarını tek tek görebilirsiniz.

İyilik Paylaş Yasal Mevzuata Uygun Mudur?

Evet! Model TC. Vakıflar Mevzuatı, Dernekler Mevzuatı ve 2860 Yardım Toplama Kanunu’na uygun olarak tasarlanmıştır. Sisteme sadece gerekli izinlere sahip sivil toplum kuruluşları dahil olabilmektedir.

Bu ayın en çok görüntülenen kampanyaları arasında;

Aslı Enver’in doğum günü için açtığı ve el edilen gelirin Kansersiz Yaşam Derneği’ne gidecek olan kampanya için şimdiden 15.000TL bağış toplandı.

Burcu Biricik’in doğum günü için açtığı ve elde edilen gelirin TODEV Otizm Vakfına’na gidecek olan kampanya için şimdiden 8750TL bağış toplandı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Size&Me, 1 MİLYON DOLAR DEĞERLEME ILE YATIRIM ALDI

13 Soruda Emirhan Kabakçı ve Eka Dijital Ajans

eBay NFT Satışına Başlıyor

8. BOĞAZİÇİ MARKA ZİRVESİ’NE SAYILI GÜNLER KALDI

Türkiye’nin İlk ve Tek Estetik Pazaryeri Yeniben’e 500 Bin TL Yatırım!

Amazon Sahte Ürün Satışlarını Engellemek İçin 700 Milyon Dolardan Fazla Para Harcadı

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.