Keyif Al #12 İstanbul’daki En İyi 3 Eğlence Parkı

istanbul

Pandeminin etkilerini yavaş yavaş yitirmesiyle ve sıcak havaların gelmesiyle beraber insanlar da artık stresli hayatlarından uzaklaşmak ve eğlenmek istiyorlar. Çocuklu aileler, sevgililer veya kendi başına eğlenmek isteyenlerin durak noktalarından biri de eğlence parkları, işte size İstanbul’daki en çok rağbet gören 5 eğlence parkını derledik. İstanbul’daki onlarca eğlence parkı arasında müşteri yorumları, parktaki hijyen koşulları ve en çok eğlendiren aletleri değerlendirdiğimizde işte gidince hayal kırıklığına uğramayacağınız üç eğlence parkı!

1. İsfanbul Tema Park (Vialand)

  İSFANBUL, Tema Park, Jungle Istanbul, AVM, Otel ve birçok farklı alanı birleştiren eğlence merkezi. Dünyada ve Türkiye’de bir Tema Park’ı, AVM ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi olan İSFANBUL, 650 milyon dolar değerindeki yatırım bedeliyle 26 Mayıs 2013’te ziyaretçilerine kapılarını açtı. Ziyaretçileri görkemli masalsı şatosu ile karşılayan İSFANBUL Tema Park’ta, 3 saniyede 110 kilometre hıza çıkan, dünyanın en iyi 4. Roller Coaster’ı “Nefeskesen, 50 metreden adrenalin dolu bir iniş yaşatan “Adalet Kulesi”, King Kong, Viking gibi heyecan dolu eğlence üniteleri yer alıyor.

Ücret tarifesi ise yaş TC vatandaşı Yetişkinler için 139tl, çocuklar için 139tl, 3 yaş ve aşağısı bebekler için ücretsiz.

Jungle Park, Safari, Zindan gibi özel programların ise ücretleri değişmektedir. Üç programı bir arada deneyimlemek isteyen için ücret 59tl’dir. Konaklamalı olarak da bu muhteşem eğlence parkını deneyimleyebilirsiniz.

Yıl boyunca kullanabileceğiniz Yıllık Vialand Kart ise 599tl ile fiyatlandırılmıştır.

Son olarak işte Vialand’de bulunan ünitelerden birkaçı:

Adalet Kulesi

50 metre yükseklikte heyecanı dorukta yaşayabileceğiniz Adalet Kulesi!

Nefeskesen

3 saniyede 110 km’ye ulaşan Nefeskesen, adının hakkını veren bir ünite olduğu kesin.

Viking

Su ve macerayı buluşturan Viking!

Ve daha birçok üniteleriyle eğlenceyi insanlarla buluşturan Vialand, bizce İstanbul’da mutlaka gidilmesi gereken eğlence parklarından biri!

2. ViaSea Tema Park (Korsan Adası)

Dünyanın ilk 9 fonksiyonlu marina ve yaşam merkezi olma özelliğini taşıyan ve tamamı deniz üstünde tasarlanmış Viaport Marina bünyesinde yer alan Korsan Adası Tema Park, İstanbul Anadolu Yakası’nda, Tuzla’da İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova ve Adapazarı’nın birleştiği noktada misafirlerine hizmet veriyor. Her yaştan misafirlerine benzer bir eğlence deneyimi ve güzel bir gün geçirmeyi vaat eden Korsan Adası Tema Park’ta, dünyanın en heyecan verici roller coasterları arasında olan fenomen Red Fire ile birlikte toplam 28 ayrı eğlence ünitesi yer alıyor. Dünya standartlarında teknoloji kullanılarak tasarlanan Korsan Adası Tema Park, modern eğlence ünitelerinin yanı sıra klasik Türk lunapark kültürünü de yaşatıyor.

Temapark ücretleri ise şöyle:

Yetişkin 149tl, Öğrenci 129tl, 4-12 yaş 109tl, Refakatçi 49tl.

Family Coaster

Heyecan, adrenalin ve hız tutkusu olup da Red Fire’a binmeye çekinenlerin vazgeçilmez ünitesi Family Coaster.

Drop Tower

Red Fire

Türkiye’nin en hızlı ve en yüksek roller coaster’ı Red Fire, 55 metre yüksekliği ve 120 km’lik maksimum hızıyla Avrupa’nın en büyük 5. Roller coaster’ı seçildi.

Robocop

Baş döndüren bir eğlence ile Robocop.

3. MOİPARK

MOİPARK, Amerika ve Japonya da ki son dönem eğlence trendlerini Türkiye’ye taşıyarak 7’den 77’ye tüm eğlence severlerin hayatına yepyeni bir soluk katan Moipark , 12 bin metrekarelik kapalı alan ile MOİPARK Avrupa’nın en büyük eğlence parkı. Tema kurgusu ve sürekli yenilenebilen mekatronik salıncakları ile Türkiye’de ve dünyada birçok ilki bünyesinde bulundurmaktadır.

Çılgın Mekik

Apaçi

Dehşet Oteli

Türkiye’nin ilk ve tek  korku konseptli oteli İstanbul Haunted Hotel’de!

Yerçekimi Sıfır

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.