İş Fikrinle Fark Yarat: İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Vakıf Katılımdan Girişim Hızlandırma Programı

İstanbul Ticaret Üniversitesinin Ticaret Kuluçka Merkezi ve Vakıf Katılım işbirliği ile finansal teknoloji alanında sektörün inovasyonla gelişmesine ve büyümesine katkı sağlamak üzere yeni bir program hazırlandı.

Ticaret Kuluçka-Vakıf Katılım Bankası Girişimcilik Programında finansal teknoloji alanında iş fikrine
sahip girişimciler sekiz hafta boyunca var olan iş fikirlerini deneyimli mentorlar aracılığıyla geliştirecek
ve yatırımcı karşısına çıkmaya hazırlanacaklar. Program sonunda değerlendirmeler sonucu girişimciler birinciye 30.000TL, ikinciye 20.000 TL, üçüncüye 10.000 TL olacak şekilde totalde 60.000 TL para ödülü kazanacaklar. Buna ek olarak Vakıf Katılım ve ortağı olan portföy şirketleri tarafından da yatırım alma fırsatını yakalayacaklar.
 Mobil Bankacılık Uygulamaları, Mobil Sigorta Uygulamaları, On-Line Müşteri Edinme Çözümleri, E-Devlet, E-İmza Entegrasyon Çözümleri, Data Warehouse Çözümleri, İnternet Şubesi Müşteri Deneyimi Çözümleri, Mobil Ödeme Çözümleri, Siber Güvenlik Çözümleri, Müşteri Veri Analizi (CRM) Çözümleri, Sigorta Ürünleri Satış Sonrası Destek Çözümleri, Yatırım Robotu Çözümleri, Z Kuşağı İçin Bankacılık, Sigorta Ve Yatırım Uygulamaları gibi alanlarda iş fikrinin finans sektörüne yenilik katacağını düşünüyorsan hemen Ticaret Kuluçka-Vakıf Katılım Fintech Programına başvur!
istanbul ticaret üniversitesi
Girişim Hızlandırma Programı

Son Başvuru Tarihi: 29.08.2021

Başvuru linkine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Sorularınız için [email protected] mail adresiyle iletişime geçebilirsiniz.
 İstanbul Ticaret Üniversitesinin sosyal medya adresleri;
*Bültenden düzenlenmiştir.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

İngilizce Essay Yazarken Hatalarınızı Size Gösteren 5 Site

Online Sertifika Eğitimleri Alabileceğiniz 5 Site

İngilizce Okuma Yapabileceğiniz 5 Faydalı Site

Yurt Dışında İş Bulmak İsteyenler, Bu 5 Site Tam Size Göre!

CV’nizi (Özgeçmişinizi) Özenle Hazırlayabileceğiniz 5 Site

 

 

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.