//

İspanyol Girişim Cobee, 40 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Cobee

İspanyol girişim Cobee, 40 milyon euro yatırım aldı!

Cobee nedir?

Cobee

Çalışanlar gerçekten de her başarılı işletmenin temelini oluşturuyor ve bu gerçeği artık daha fazla şirket fark etmeye başladı. İş ve refaha yönelik yeni yaklaşımlarla birlikte, en iyi yetenekleri cezbetme ve elde tutmaya yönelik yeni yaklaşımlar da iş dünyasında görülmeye başlandı. Yetenek kıtlığının daha geniş bağlamına yerleştirildiğinde, işletmeler artık nasıl rekabetçi kalabileceklerine daha fazla önem veriyor ve bu da ilginç İK SaaS çözümlerini beraberinde getiriyor.

Madrid merkezli Cobee, çalışanlara sağlanan faydalar sektöründe devrim yaratma misyonuyla yola çıktı. Girişim, ürünü mevcut ve yeni pazarlarda daha da geliştirmek ve çalışanlara sağlanan faydaları ve refahı modern işletmeler için bir standart haline getirmek amacıyla 40 milyon euro yatırım aldı.

Çalışan bağlılığı alanında öncü bir girişim olarak izlediğimiz Cobee, 40 milyon Euro’luk Seri B turunu garantiledi. Bu da Avrupa’nın teknoloji ve girişim ekosisteminde hala büyüme olduğunu gösteriyor.

Yatırım detayları

Cobee

Yatırım turu Octopus Ventures ve Notion Capital liderliğinde yönetildi. Önceki turlara katılan Balderton Capital, Speedinvest ve Dila Capital yatırımlarını artırdı. Yatırım, şirketin bir yıl içinde işlerini 3 katına çıkardığı sürdürülebilir büyüme yılının ardından geldi.

Cobee’nin kurucu ortağı ve CEO’su Borja Aranguren: “Bizim için yatırımcıların pazarımızı anlaması ve inşa etmek istediğimiz şeyin vizyonunu paylaşması çok önemli. Hem Octopus hem de Notion daha önce Avrupa’daki diğer çalışan hakları girişimlerini değerlendirmiş ancak ikna olamamışlardı. Ancak bizim vizyonumuz onların tezleriyle mükemmel bir şekilde örtüşüyordu, bu nedenle mükemmel bir eşleşme oldu. Avrupa ve Latam’da, hedef pazarlarımızdaki potansiyeli ortaya çıkaracak olağanüstü bir yatırım fonu kombinasyonuna sahibiz.” açıklamalarında bulundu.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.