Instagram’dan Anket Güncellemesi

Instagram’a Gelen Son Özellikler

İnstagram , şu ana kadar anketler kısmında iki seçenek halinde cevap  sunuyordu. İnstagram’a gelecek yeni özellikle birlikte artık dört seçeneğe kadar anketler yapılabilecek.

Instagram’dan Anket Güncellemesi

Sürekli yenilenen ve başka başka özellikler deneyen İnstagram , kullanıcıların dilek ve şikayetlerini de dikkate alarak anket kısmında düzenlemelere gidiyor. Story’de anket özelliğini aktif olarak kullanan pek çok kullanıcı ,  takipçilerin sadece iki cevap  üzerinden yanıt vermesini yetersiz buluyordu. Onlara göre bazı soruların ikiden fazla seçenekle oylanması gerekiyor ki düşünüldüğünde kararsız kalan kısmı da kapsayacak en az üçüncü bir seçenek olması gayet yerinde olurdu . Instagram bundan daha fazlasını yaparak dört seçenekli anket özelliğini getiriyor. Daha doğrusu , bu özelliği güncelliyor .

Instagram’dan Anket Güncellemesi

Bu gelen güncellemeyle birlikte eskiden yatay şekilde olan anket kısmı dikey bir görünüme sahip olacak.

Bu yeni güncellemeyi sosyal medya danışmanı Meg Coffey, “Instagram Hikâyeler için yeni anket seçenekleri geldi. Sonunda 4’e kadar şık ekleyebileceğiz” notuyla güncellemeyi takipçileriyle paylaştı.

Instagram’dan Anket Güncellemesi

 

Evet – Hayır’lar ile yetinmiyor ve her zaman bir gri olmalı diye düşünüyorsanız bu güncelleme muhtemelen sizi oldukça mutlu edecektir. Tekrar başka bir haberi bildirmek ve tartışmak  üzere , bilgiyle kalın.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz

Fatma Koyun

Güncellenen dünyayı kendi değerlerim etrafında dizayn ederek her gün deneyim kazanmaya çalışan bir üniversite öğrencisiyim. Asıl maharetin bilmekten geldiğine inanırım ve buna paralel olarak da bir öğrenme hevesine sahibim . Ayrıca gözlemlemeyi , yazmayı , insanlarla konuşmayı ve araştırmayı da çok severim.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.