Instagram’da NFT Dönemi Başlıyor

NFT

Artık hangi yöne dönsek karşılaştığımız NFT yani değiştirilemez token artık Instagram’da da yerini alacak. Geçtiğimiz haftalarda  Instagram’ın CEO’su Adam Mosseri tarafından onaylanan özellik bu hafta Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg tarafından ABD’de düzenlenen SXSW konferasında Instagram’a NFT’yi getirmek için çalışmalar yaptıkları açıklamalarıyla bizzat doğrulanmış oldu.

Önümüzdeki birkaç ay içinde NFT’lerinizden bazılarını Instagram’da görebileceksiniz.

NFT

KULLANICILAR INSTAGRAMDAN NFT OLUŞTURABİLECEK

Konuyla ilgili detay vermeyen Zuckerberg’in açıklamalarına göre NFT’leri direkt olarak Instagram’dan oluşturma olasılığına değindi. Sorunsuz bir işleyiş için konu üzerinde daha fazla teknik sıkıntılar için çalışmalarını gerektiğini de söyledi.

Bugün NFT planlarımızın tam olarak ne olduğunu açıklamaya hazır değilim; ancak önümüzdeki birkaç ay içinde, NFT’lerinizden bazılarını getirme yeteneği olacak.

Ayrıca oluşturma kısmı belirsiz olsa da Instagram’a gelen NFT’ler profillerde sergilenebilecek. Oluşturma ve sergileme gibi özelliklerin yanı sıra kullanıcılar NFT’lerini satışa çıkarabilecekler. Zuckerberg ayrıca, NFT’lerin bir gün şirketin nihai metaverse’inde de rol oynayabileceğini söyledi. Detaylar henüz belirsiz olsa da gelişmeleri sizlere aktaracağız.

NFT

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

1 Comments

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.