//

İngiltere Merkezli Searchland, 2.67 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Searchland

Searchland, konut krizine bulduğu çözüm için yaklaşık 2,67 milyon euro yatırım aldı. Genç proptech şirketi arazi tedariği için yenilikçi bir platform geliştirdi ve şimdi büyümeyi planlıyor.

Searchland nedir?

Searchland

İngiltere merkezli Searchland, yeni nesil platformuyla arazi tedarik süreçlerini hızlandırmayı ve geliştiricilerin daha fazla konut inşa etmesine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Proptech girişimi, emlak geliştiricilerini dijital çağa taşıyor ve onlara zaman alan süreçleri otomatikleştirmek için veri odaklı bir araç sunuyor. Geliştiricilerin rakiplerinden önce yüksek marjlı geliştirme fırsatlarını bulmalarına ve elde etmelerine ve pazara daha fazla konut getirmelerine olanak tanıyor.

Küresel nüfusumuz arttıkça ve şehirlerimizin büyüklüğü genişlemeye devam ettikçe, hem özel sektörün hem de kamu sektörünün karşı karşıya olduğu bir sorun var: konut eksikliği. Searchland, konut sorununu çözmeyi amaçlıyor. Girişim şimdi yeni bir yatırım aldı ve büyümeye hazırlanıyor.

Yatırım detayları

Searchland

Tur, Fuel Ventures tarafından yönetildi.

Mitchell Fasanya: “İnşaat yapmak için kendime ait bir arazi bulmaya çalıştığımda, arazi bulma sürecinde çok ciddi sürtüşmeler olduğunu fark ettim. Emlak sektörü veri açısından zengindir ancak bu verilerden etkin bir şekilde yararlanılmıyordu ve geliştiriciler ihtiyaç duydukları bilgileri bulmak için sayısız hantal veritabanını taramak zorunda kalıyordu. Modern dijital araçlar ortaya çıkmış olsa da, sektörün eskimiş süreçlerini ortadan kaldıramadılar ve geliştiricilerin çoğu için engelleyici derecede pahalıydılar.” açıklamarında bulundu.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.