İngilizce Essay Yazarken Hatalarınızı Gösteren 5 Site

İngilizce essay yazmak özellikle öğrenciyseniz ve okuduğunuz bölüm İngilizce ise hayatınızın büyük bir parçası haline gelmiş olabilir. Kuvvetli bir dile sahip olan İngilizce essay yazmak bazı zamanlarda çok zorlayıcı olabilir. Bazen dikkatinizden kaçan, yanlış olduğunu fark edemediğiniz veya doğru kullanımını bilmediğiniz kelimeler ve cümleler bir hayli zorluk çıkarabilir. Sizler için İngilizce essaylerinizi yazarken işinizi kolaylaştırmanızı sağlayacak, gramer hatalarını giderecek, yanlış kurulmuş cümlelerin doğrularını ve daha nice anlam hatalarını gösterecek olan 5 siteyi derledik. Siz de kusursuz bir İngilizce essay yazmak istiyorsanız bu siteleri mutlaka ziyaret etmelisiniz.

İngilizce Essay Yazarken Hatalarınızı Görmeniz İçin Ziyaret Etmeniz Gereken Ücretsiz 5 Site!

  1. Paper Rater

    PaperRater’ın bulut tabanlı yazılımı, kayıt, oturum açma veya indirme gerektirmeden metnin sözdizimini ve yapısını derinlemesine inceler. Çoğu online gramer düzeltici siteler gibi çalışan Paper Rater, sizlere ayrıca iki ek kolaylık sağlıyor. Yazınızın gramer hatalarını düzeltirken intihal kontrolü yapabilir ve yazım önerileri de sunabilir. Bunlar dışında metninin okunabilir olması için sizlere kaçınmanız gereken ifadeler ile ilgili tüyolar da veriyor. Siteye girdiğinizde karşınızda çıkan “Use For Free” butonuna tıklayarak metninizi yazacağınız veya yapıştıracağınız sayfaya yönlendiriliyorsunuz. Daha sonra karşınıza açılan pencerenin alt kısmındaki kutucuğa dilediğiniz İngilizce essay içeriğinizi yazabilir, gramer ve cümle hatalarınızı hemen düzeltebilirsiniz.

    Dilerseniz Paper Rater internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

    ingilizce essay

  2. Ludwig

    Bu site de diğer sitelerde olduğu gibi yazdığınız İngilizce essay gramer hatalarını size gösteriyor. Ayrıca 120 milyondan fazla veri tabanındaki kaynaklara sahip olan bu site o kaynaklardan aratarak cümlelerinizin doğru ve anlamlı olup olmadığını size söylüyor. Yazdığınız cümleye benzer cümleleri de size göstererek hatalarınızı görmenizi sağlıyor. En güvenilir örnek cümleleri görerek pratik de yapmış oluyorsunuz.

    Dilerseniz Ludwig internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

    ingilizce essay

  3. Quillbot

    Favorilerimiz arasında olan Quillbot aslında bir cümleyi nasıl daha güzel parapharese yapabileceğinizi size gösteriyor. Parapharese belki de İngilizce essay yazarken en çok zorlanılan alanlardan bir tanesi. Bu yüzden aklınıza bir şey gelmediğinde veya yorulduğunuzda Quillbot yardımınıza koşuyor. Siteye İngilizce yazdığınız essayden alıntı yaptığınız bir bölümü yazdığınızda karşınıza bol seçenekli, doğru parapharese edilmiş bir cümle çıkarıyor. Cümledeki kelimelere birçok alternatif kelime seçeneği verip istediğiniz kelimeyi seçebilmenize de olanak sağlıyor.

    Dilerseniz Quillbot internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

    ingilizce essay

  4. Grammarly

    Birçoğumuzun ismini duyduğu ve yine bizim de favorilerimizden biri olan Grammarly, metninizin gramer hatalarını kaliteli bir şekilde düzeltiyor. Pro versiyonu çok daha ayrıntıya inerek hata temizlemesi yaparken ücretsiz versiyonu da gayet yeterli oluyor. Ayrıca Grammarly’i kendi MS Word programınıza eklenti olarak ekleyebiliyorsunuz. Böylelikle yazdığınız metni siteye kopyalamakla uğraşmayıp Word üzerinden de hatalarınızı görme imkanı elde ediyorsunuz.

    Dilerseniz Grammarly internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

    ingilizce essay

  5. Ginger

    Ginger bir Google Chrome eklentisi olarak kullanılıyor. İnternet sitesinden Google Chrome tarayıcınıza eklenti olarak ekleyebilir, tarayıcınızda açtığınız her metni bu eklenti sayesinde kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Ginger sadece kelimelerin yazılışının yanlış olup olmadığını kontrol etmiyor. Bunun yanında cümle içi bağlamı da kontrol ediyor. Bu şekilde yanlış kelime kullanımını da size bildiriyor.

    Dilerseniz Ginger internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

    ingilizce essay

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Online Sertifika Eğitimleri Alabileceğiniz 5 Site

İngilizce Okuma Yapabileceğiniz 5 Faydalı Site

Yurt Dışında İş Bulmak İsteyenler, Bu 5 Site Tam Size Göre!

CV’nizi (Özgeçmişinizi) Özenle Hazırlayabileceğiniz 5 Site

Kullanırken Keyif Alacağınız 20 Faydalı Website

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.