Influencer Pazarlamasında Yeni Bir Dönem Başlıyor

Sosyal medya içerik üreticilerinin medya kiti oluşturma ve gerçekleştirdikleri iş birliklerinin raporlanması gibi günlük iş yükünü azaltmak üzere geliştirilen yapay zeka destekli yeni nesil influencer uygulaması DeepDeets, içerik geliştiricilerin kullanımına sunuldu.

15 yıldır medya veritabanı ve basın bülteni alanında lider çözüm sağlayıcısı Faselis güvencesiyle hizmet vermeye başlayan DeepDeets, gerçek zamanlı veri analitiğine dayalı çözümler sunarak, influencer pazarlama sektöründe yeni bir dönem başlatıyor.

2022 yılı itibarıyla 15 milyar dolar hacme ulaşan ve hızla büyümeye devam eden influencer pazarlaması sektörünün yeni oyuncusu DeepDeets, içerik üreticilerinin marka ve ajans iş birliklerini kolaylaştırmak üzere tüm içeriklerini ve profil analizlerini gerçek zamanlı takip etmelerini ve performanslarını tek tıkla paylaşabilmelerini sağlayan yenilikçi araçlar sunuyor.

Anlık medya kiti oluşturma ve tek tıkla kampanya başarı raporu paylaşımı gibi özellikleriyle DeepDeets, influencerlar için zaman alan pek çok işi dakikalara sığdırarak, kariyerlerini destekliyor. Influencerlar’ın iş birlikleri sırasında yönetmeye daha az zaman ayırarak üretmeye odaklanmalarına yardımcı olmayı hedefleyen DeepDeets, iOS ve Android mağazalarından ücretsiz indirilebiliyor. Meta Technology Partner’ı olarak Instagram içerik üreticilerine hizmet veren DeepDeets, yakın zamanda TikTok ve diğer sosyal medya platformlarını da kapsamına dahil edecek.

Influencer

Yapay zeka ile görseller taranıyor

Tüm dünyadaki içerik geliştiricilerinin kullanımına hazır uygulamanın her zaman ücretsiz kalacağına değinen DeepDeets CEO’su Aydın Sün, “Geliştirdiğimiz uygulama ve üzerinden oluşturulan medya kit ile kampanya raporlarına erişim her zaman ücretsiz olacak. DeepDeets’in yarattığı farkların başında Instagram hikayelerinin kalıcı olması ve istatistiklerinin de raporlarda yer alabilmesi geliyor. DeepDeets’te sunulan tüm özellikler markaların yaptıkları kampanyanın başarısını daha doğru ölçebilmeleri için büyük önem taşırken, ekran görüntülerinin el yordamıyla alınması, raporlamaların beyana dayalı olmasının da önüne geçecek” dedi. Uygulamaya eklenen yapay zeka ile paylaşılan görsellerin işlenmesi ve anahtar kelime bulutu ise içerik üreticinin ne gibi içerikler ürettiğini takip etmeyi kolaylaştıracak.

İçerik üreticilerinin hayatını kolaylaştıran tüm özellikler ücretsiz

DeepDeets’in içerik üreticilerine sunduğu ücretsiz özellikler arasında şunlar yer alıyor: 

  • Tüm istatistikler tek bir ekranda. Sosyal medya profillerinin ve Instagram hikayeleri de dahil tüm paylaşımlarının istatistiklerini tek bir uygulama ekranında sunuyor. Söz konusu istatistikler, paylaşımlarda kullanılan görsellerin yapay zeka ile işlenmesi sonrasında elde edilen görsel konu bulutu ve hashtag bulutunu da içeriyor.
  • Tek tıkla medya kiti hazır. İçerik üreticileri, gerçek zamanlı verilerini gösteren Influencer Medya Kiti ve sponsorlu içeriklerinin anlık performanslarını gösteren kampanya raporlarını da anında oluşturmalarını sağlıyor. Medya kitleri anında e-posta, Whatsapp veya başka bir iletişim kanalıyla ilgili ajans veya markaya iletebilebiliyor. 
  • Ekran görüntüsü paylaşmaya son. Kampanyanın gidişatı ile ilgili içerik üreticisinden o anki durumu gösteren ekran görüntüsü istemeye gerek olmaksızın, kampanya raporu anlık olarak oluşturulup paylaşılabiliyor. Rapor linkine sahip marka ya da ajans temsilcisi hem kampanyalarının saat bazlı gelişimini hem de tüm içeriklerin istatistiklerinden oluşan kampanya genel raporunu görüntüleyebiliyor.

Uygulama hakkında detaylı bilgi edinmek ve ücretsiz üye olmak için www.deepdeets.com adresini ziyaret edebilir, hemen indirmek için App Store ve Google Play adreslerini kullanabilirsiniz.

Influencer

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.