//

Immortal Game, 12 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Immortal Game

Web3 satranç girişimi ve pazaryeri Immortal Game, TCG kripto liderliğinde 12 milyon dolar yatırım aldı!

Yatırım nasıl kullanılacak?

Immortal Game

Immortal Game bu fonu ürün geliştirmeyi hızlandırmanın yanında Hindistan, ABD ve Avrupa gibi kilit pazarlara açılmak için kullanacak.

Mart 2021’de Thomas Zaepffel, David Cingala ve Geoffroy Mestrallet tarafından kurulan girişim, bu yılın başlarında Cassius ve Greenfield One ortaklığında 3,5 milyon dolar fon toplamış ve GFC, Kraken Ventures, Moonfire, Kima Ventures, Blockwall ve BlackPool DAO tarafından da desteklenmişti.

Immortal Game İcra Kurulu Başkanı Thomas Zaepffel; “Tüketici oyunları için blok zinciri teknolojisinin benimsenmesinde bir dönüm noktasına ulaşıldı. Satranç, bu teknolojiden yararlanan, mirasını korurken yeni bir oyuncu grubunun ilgisini çeken asırlık bir oyundur. Bu inanılmaz oyunun erişimini genişletmeye devam ederken 50 Büyük Usta’nın desteğini almaktan heyecan duyuyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Immortal Game ne yapıyor?

Immortal Game

Gücünü blok zincirinden alan Immortal Game, kendini satranca adamış topluluklarla iş birliği içinde. Web3 ve yeni nesil dijital varlıklardan yararlanarak, şu anda günde 20 milyondan fazla oyun oynayan dünyanın dört bir yanındaki çevrimiçi satranç oyuncuları için oyun deneyimini yükseltmeyi amaçlıyor.

Oyuncular canlı oyunlara, lig turnuvalarına katılabiliyor. Immortal Game elçileri olarak görev yapan 50 Büyük Usta da platformda yer alacak ve düzenli olarak erişilebilir olacak. Oyuncular ayrıca ‘oyna ve kazan’ platformu, satranç araçları ve farklı oyun stillerine sahip NFT’ler ve canlı açık artırma özelliklerine sahip bir pazar yeri aracılığıyla beceri gelişimlerinden para kazanma seçeneğine de sahip olacaklar.

Şirket yılın başlarında 3,5 milyon dolar tohum fonu toplamıştı. Immortal Game ayrıca oyunlarını halka açık blok zinciri Ethereum’a taşımak için bir katman 2 oyun protokolü olan Immutable X ile ortaklık kurdu.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.