//

Immerok, 17 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Immerok

Apache Flink uzmanlarından oluşan bir ekip tarafından kurulan Immerok, işletmelerin verileri gerçek zamanlı olarak işlemek için Apache Flink’i kullanma yöntemlerini geliştirmek amacıyla 17 milyon euro yatırım aldı. Berlin merkezli girişim şimdi bulut hizmetini başlatmayı ve ekibi genişletmeyi planlıyor.

Immerok

Dijital dünyamızda, veriye dayalı kararlar ve içgörüler işletmelerin çalışma biçimini yönetiyor. Bu da her ölçekten şirketin veriyi elde etmek, işlemek ve incelemek için geliştiricilere giderek daha fazla güvenmesi anlamına geliyor. Bu da karmaşık ve maliyetli bir süreç olabiliyor.

Immerok, geliştiricilere maliyetli altyapı uzmanlığı gerektirmeden bulutta Flink tabanlı akış işleme uygulamaları oluşturabilen, çalıştırabilen ve destekleyebilen bir platform sağlayarak şirketlerin gerçek zamanlı verilerden yararlanmasına yardımcı olma misyonuyla yola çıkan bir girişim. Girişim, ürününü ölçeklendirmek için yeni bir yatırım aldı.

Yatırım detayları

Immerok

Tohum turunda 17 milyon Euro’nun üzerinde bir fon elde ettiğini duyuran Immerok, bu alanda güçlü bir pazar oyuncusu olarak kendini kanıtlıyor. Finansman, CUSP Capital, 468 Capital, Cortical VC ve Essence VC tarafından yönetildi ve Apache Flink’in ortak yaratıcısı Stephan Ewen de dahil olmak üzere birçok melek yatırımcının katılımıyla gerçekleşti.

Stephan Ewen: “Apache Flink’in geleceği Immerok ile emin ellerde. Immerok’un kurucu ortaklarıyla uzun yıllar birlikte çalıştım. Akış işleme ve bulut tabanlı bilgi işlem konularında derin bilgiye sahipler, gerçekten sağlam teknolojiler geliştiriyorlar ve Flink kullanıcıları topluluğuyla çalışmayı seviyorlar. Onlarla danışman olarak çalışacak olmaktan heyecan duyuyorum.” açıklamalarında bulundu.

Jan Sessenhausen, Cusp Capital Genel Ortağı ise: “Yeni gerçek zamanlı müşteri deneyimleri yaratmak ve operasyonel verimliliği artırmak için yapay zekayı kullanmak, bugün neredeyse her iş liderinin teknoloji gündeminin en üstünde yer alıyor. Bunu başarmak için şirketler, büyük miktarda veriyi gerçek zamanlı olarak ve durmaksızın uygun maliyetli bir şekilde işleme gücüne ihtiyaç duyuyor. Immerok, bunu her tür ve büyüklükteki kuruluş için gerçeğe dönüştürecek vizyona, ekibe ve teknolojiye sahip ve bu yolculuklarında onlarla ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz.” sözlerinin altını çizdi.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.