/

ILONSI: HAVALI MARKALARIN YARATICI İNSANLAR İLE BULUŞTUĞU YER

 

ILONSI NEDİR?

 

Doğru hedef kitlesine ulaşmak için yapılan Influencer iş birliklerinin sayısı her geçen yıl artmaktadır.

ILONSI’nin amacı ücretsiz bir platform sunarken Influencerlar, Markalar ve Ajanslar arası yapılan iş birliklerini hızlı, kolay ve güvenilir bir hale getirmektir.

ILONSI üzerinden markalar ve ajanslar filtreleme sistemiyle kriterlerine uygun influencerları bulabilir, onlara anlaşma gönderebilir, influencerın etkileşim oranı gibi önemli verilere erişebilir, pratik ödeme sistemi sayesinde ücret ya da ürün yoluyla kolay bir şekilde ödeme gerçekleştirebilirler.

 

Nano, micro ve macro influencerlardan oluşan kullanıcılarıyla birlikte ILONSI’de ağırlıklı olarak Türkiye ve İsveç’ten influencerlara ulaşabilmek mümkündür. ILONSI, kısa sürede tanınmış markalarla iş birliği gerçekleştirmiş, binlerce yeni kullanıcıya ulaşmış ve Influencer-Marka arasında yüzlerce iş birliği yaratmayı başarmıştır.

Havalı Markaların Yaratıcı İnsanlar İle Buluştuğu Yer: Ilonsı

ILONSI’nin 2021  Nisan’da yayınlanan yeni uygulamasını App Store/Play Store’dan indirebilirsiniz. Daha fazla bilgiyi @ilonsiturkiye Instagram hesabından veya [email protected] adresinden öğrenebilirsiniz.

https://tr.ilonsi.com/

 

 

ILONSI’NİN ÖZELLİKLERİ

 

 

Influencer çalışmalarınızı ücretsiz bir şekilde ILONSI üzerinden yapabilirsiniz. Yerel influencer ve markaların yanısıra yurt dışındaki influencer ve markaları da görebilir, onlara mesaj atabilir veya onlarla tanıtım çalışması yapabilirsiniz. Gelişmiş ödeme ve filtreleme sistemi yanında ilan açma, puanlama, yorum yapma gibi özelliklerle müşterileriniz için en uygun influencerları kolayca bulabileceksiniz.

Marka ve Ajanslar ücretsiz olarak kendi kriterlerine göre “Influencer İş Birliği İlanları” oluşturabiliyor veya filtre sistemi ile influencerları arayabiliyor. İlan yayınlandıktan sonra kriterlere uyan influencerlara anında bildirim gidiyor.

İstenilen influencerlar bulunduktan sonra onlara uygulama içerisinde oluşturulan iş birliği kontratı gönderiliyor. İş birliği ücretli ise ödeme uygulama üzerinden Stripe koruması altında kredi kartından gerçekleşiyor. ILONSI’nin kontrat sistemi ile ödeme çözümü iki tarafı da dolandırıcılık ve anlaşmazlıktan koruyor.

Filtreleme, Otomatik Kontrat, Güvenli Ödeme, Yorum & Puanlama, Komisyon/Hizmet Bedeli Yok, Uluslararası İş Birliği, Mesajlaşma, Anında Bildirim

 

 

 

AJANS HİZMETİ

 

ILONSI size ajans olarakta hizmet verip istediğiniz özellikteki influencerları bulabilir, onlarla iletişime geçebilir, etkileşim oranı, ortalama beğeni sayısı, yorum-beğeni oranı, ortalama yorum sayısı, izlenme gibi verilerini tarafınıza iletebilir.

ILONSI, pazarlama kampanyanızı yönetebilir, uygulamada iş birliği ilanı verebilir, başvuran influencerları sizin için değerlendirebilir ve size kampanyanız için uygun olan influencerları önerebilir. Ulaşmak istediğiniz kitlenin büyüklüğüne ve özelliklerine göre ILONSI’nin düzenleyeceği bir kampanya sonunda tüm görüntülenme, linke tıklanma, başka hesaplara ulaşma gibi veriler de rapor olarak hazırlanıp tarafınıza sunulur.

 

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberlerimiz:

Pin Vitaminli Soğuk Çay

Koronavirüs aşısında etkin rol oynayacak Vaccizone, Keiretsu Forum Türkiye’den yatırım aldı!

DOGE Müzik Festivali Geliyor

 

 

 

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

1 Comments

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.