İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması Sonuçları Açıklandı

İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması Sonuçları Açıklandı

  Hepsiemlak“Yılın Mobil Uygulaması” Ödülünü Aldı

  Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması’nın sonuçlarına göre “Yılın Mobil Uygulamaları” kategorisinde birinci oldu. Gerçekleştirdiği yeniliklerle gayrimenkul sektörünün nabzını tutan ve teknoloji konusunda yaptığı yatırımlar ve çalışmalarla fark yaratan hepsiemlak geliştirdiği ürün ve hizmetlerle de kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

Emlak sektörünü güncel ve güvenilir ilanlarla buluşturan hepsiemlak, Türkiye’nin ve iş dünyasının her alandaki gelişiminde önemli katkıları olan bilişim teknolojilerini geliştiren ve çözüm sunan şirketlerin yer aldığı ‘İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması’nın”sonuçlarına göre “Yılın Mobil Uygulamaları” kategorisinde birinci oldu. Kullanıcılarına en iyi dijital deneyimi sunan ve teknolojik altyapısıyla sektöre yön veren hepsiemlak, kullanıcıları için en iyi çözümleri hayata geçirmeye devam ediyor.

İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması Sonuçları Açıklandı

Hepsiemlak Ürün Geliştirme Müdürü Pervin Emrah; “Hepsiemlak olarak, 16 yıldır devam eden sektör tecrübemizi teknolojik altyapımız ile birleştirerek, kullanıcılarımıza en yenilikçi ve en güvenilir uygulama deneyimi sunmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda geçmişten gelen deneyimlerimizi teknoloji odaklı çalışmalarla birleştirerek verimli ve sürdürülebilir yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Hepsiemlak olarak teknoloji alanında başlattığımız dönüşüm, yaptığımız yenilikler ve kullanıcılarımıza sağladığımız deneyimler ile sektörde büyük bir fark yarattığımıza inanıyorum ve bu dönüşümün fark ediliyor olmasını sevindirici buluyorum “dedi.

Fişekhane’de gerçekleşen törende, hepsiemlak ailesi adına ödülü Ürün Geliştirme Müdürü Pervin Emrah aldı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.