HUGİP’le FestUP 13 Mayıs’ta Haliç Üniversitesi’nde !

HUGİP ile bu sene 2. yaşını kutluyan FestUP’ın ilk etkinliği 2019 yılında gerçekleştirilmişti. 20+ Startup , 10+ marka ve sponsoru ağırladıkları etkinlikte 3300’den fazla öğrenci arkadaşımıza temas ettiler, girişimlerde staj imkanı bulabileceği bir network ortamı oluşturmayı amaçladıklarını söylediler.  Bu sene de deneyimleriyle beraber daha iyisini yapmayı planladıkları FestUP , Haliç Üniversitesi’nin herkese açık orta bahçe alanında gerçekleşecek. Girişimciler ve büyük firmalar kendi stantlarını açarak kendilerini birinci ağızdan tanıtabilecekler, aynı zamanda gün boyunca müzik eşliğinde workshoplar ve mini söyleşiler etkinliğe renk katacaklar. Sen de hem eğlenmek hem gelişmek istiyorsan bu etkinliği ziyaret etmeyi unutma !

FestUP etkinliği bu sene 13 Mayıs’ta Haliç Üniversitesi’nde yapılacak. FestUp Katılım Linki: forms.gle/Kf5fTsh2Kbwdq5yC9

İşte duyurunun yapıldığı Tweet:

KISACA HUGİP NEDİR?

Senin için kulüp nedir ? Ne anlam ifade eder ? Katıldığın bir topluluğa sadece eğlence ya da  sadece gelişim seçimi yapmadan, her ikisinin de planlanmış haliyle katılmak ister misin ? Eğer cevabın evetse;  Haliç Üniversitesi Girişimcilik ve Pazarlama Kulübü namıdiğer HUGİP tam sana göre! Öğrenirken gelişmeyi, gelişirken eğlenmeyi hedefleyen, üniversite hayatını dolu dizgin yaşarken kariyer planlamasını da bir o kadar dolu dizgin yapmak isteyen gençleri çatısı altında topluyor , 2012 yılından bu yana yaptığı çalışmalarla Haliç Üniversitesi’nin en büyük öğrenci kulüpleri arasındaki yerini başarı ile koruyor. HUGİP ; Canlı ve dinamik ekibiyle girişimcilik ruhunu her yıl çeşitli etkinlikler, eğitimler ve festivaller düzenleyerek hissettirmeye çalışırken katılımcılarını iş hayatına hazırlayan bir kariyer kulübüdür.

fest up

KULÜPTE NELER VAR?

Kulüpte girişimcilik anlayışını daha fazla üniversite öğrencisine benimsetme amacıyla kendinizi geliştirebileceğiniz eğitimler düzenleniyor. Düzenlenen etkinlikler sayesinde edindiğiniz network ile kendinizi iş hayatına bir adım daha yaklaştırma fırsatına sahip olabilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz ortamlar yaratıyor, eğlenceyi de ihmal etmiyoruz.

Kulübün Diğer Etkinlikleri:

HOŞ GELDİN HALİÇ’Lİ KAHVALTILARI NEDİR?

‘Nerede tanıştınız?’ sorusuna verilebilecek en güzel cevap etkinliğidir Hoş Geldin Haliç’li Kahvaltıları. Kulüptekiler, her sene tekrarlanan ve kulüp için gelenek haline gelen tatlı uzun kahvaltı masalarında herkes için bir yer olduğunu söylüyor. Hem karnını doyurduğun hem de hoş sohbete doyduğun bir kahvaltı olacağına garanti veriyorlar. Yanında oturduğun arkadaşın ile belki de bir girişimde bulunursun kim bilir. Her etkinlikte olduğu gibi sürprizlerin de olacağını unutma!

hugip

DIGITALMAG

Her yıl aralık ayının vazgeçilmezi DIGITALMAG ile tanışmaya ne dersin? Değişen dünyaya ve dijital dönüşüme ayak uydurmak için düzenlenen bu etkinlikte, girişimlerin ve köklü firmaların kullandıkları teknolojileri yakından inceliyor gelişen Dünyadaki yerimizi keşfediyoruz.

TREND ETKİNLİĞİ

Her yıl adının değiştiği bir etkinlik serisi hayal etmek bile heyecan vericiyken kulüp bu etkinlikleri sizlerle buluşturuyor. Geçen yılın konusu E-Ticaret , E-Ticaret Akademi olarak belirlenmişti.

Kulübün bir başka vaadi ise; HAYDİ PARTİLEYELİM!

“Akademik gözyaşlarının kahkaha gözyaşlarına döndüğü, bazen gizemin  çoğunlukla eğlencenin dibine vurulduğu HUGİP partileri size ilaç gibi gelecek!”

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.