Hipporello, 500 bin dolar yatırım aldı!

Hipporello, çok yönlü ve alanında en iyi bir iş platformu olabilme hedefiyle yola devam ederken ScaleX Ventures’tan 500 bin dolar yatırım aldı!

Trello üzerinde geliştirilmiş bir Power-Up girişimi olan Hipporello, covid dönemindeyken çok hızlı ivme kazanıp büyümeye başlayan şirketlerden biri oldu.
Küçük işletme ve şirketlerin Hipporello’nun bir alt uygulaması olan Trello’yu işlerini işbirliği odaklı, düzenli ve planlı bir şekilde devam ettirmeleri, önemli olayları şirket üyelerinin kaçırmadan zamanında müdahale etmeleri için kullandığını ve çok sevdiklerini sürekli duyuyorduk. 2020 yılı Haziran ayında aramıza katılan Hipporello’yu da artık duymaya başladık.
Trello

Hipporello ise birçok kolaylığı aynı anda sunuyor!

Henüz çok taze bir girişim olan bu uygulama, 2020 Haziran ayında, Amerika Birleşik Devletleri’nde Mustafa Şener tarafından kuruldu.

Bu uygulama ‘service desk’ yazılımı olarak konumlanan; kullanıcılarının iş ilanlarını, müşteri destek taleplerini, iletişim kutuları gibi bir çok yardım gerektiren sorunlara tek bir form ile çözüm bulabilen ve gelen talepleri Trello kartına dönüştürebilen bir uygulama.

 

Hipporello

 

Bu uygulamayı kullanabilmek için Trello uygulaması içinde kullanıcı olmanız yeterli. Uygulamayaya gelen talep ve sorunların size iletilmesi için ek başka bir uygulamaya gerek yok. Bu servisi kullanabilmek için sadece uygulamayı yüklemeniz yeterli.

ScaleX Ventures’tan alınan 500 bin dolar yatırım ile pazarlama, Ar-Ge bölümü ve ekibin büyütülmesi için kullanılacak. Bu yolda kendilerine başarılar dileriz!
Okuduğunuz yatırım haberine benzer, merak edebileceğiniz daha önceki yazılarım..

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.