//

hi.health, 6 Milyon Euro Yatırım Aldı!

hi.health

hi.health, 6 Milyon Euro Yatırım Aldı!

hi.health ne yapıyor?

hi.health

2018 yılında Fredrik Debong ve Sebastian Gruber tarafından kurulan hi.health’in amacı, insanların tıbbi harcamaları için daha hızlı ve daha basit bir süreçte geri ödeme almalarını sağlamak. Ekip, sağlık hizmetleri faturalandırmasına kolay ve güvenli erişim sunan bir uygulama geliştirdi.

Kullanıcılar faturalarını dijital olarak kolayca gönderebiliyor ve hi.health daha sonraki işlemler, faturalandırma ve müşteri hizmetleri ile ilgilenerek sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Entegre “kütüphane” ile kullanıcılar, sigorta kapsamındaki ilgili dijital sağlık ürünleri ve hizmetlerine şeffaf bir genel bakış elde ediyor.

Yatırım detayları

Viyana merkezli insurtech hi.health Avrupa’da büyümek için 6 milyon Euro yatırım aldı. Insurtech girişimi hi.health, sağlık sigortası alanında faturalandırma ve geri ödemeyi basitleştirmeyi amaçlıyor. Merkezi Viyana’da bulunan ekip, ürünü daha da geliştirmeyi ve yeni pazarlara açılmayı planladığı için yeni bir yatırım aldı.

Startup, sigortalılar için geri ödeme sürecini basitleştiren dijital bir insurtech çözümü geliştirdi. Yatırımcıların bu kazançlı pazara ilgi göstermesiyle ekip yeni yatırımlar aldı. Seri A öncesi finansman turunda 6 milyon Euro yatırım aldı. Tur, mevcut yatırımcılar SpeedInvest ve Calm/Storm’un katılımı ile gerçekleşti. Yeni uluslararası yatırımcılar Haymaker Ventures, Fin VC ve Nina Capital de tura katıldı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.