/

Hello Space ile tanışın.

hello space

Zafer Şen ve Muzaffer Duysal tarafından geliştirilen Hello Space şirketlere nesnelerin interneti teknolojisini kullanarak uçtan uca veri hizmeti sunuyor. Cep uydusu üreten Hello Space 20 kişilik bir ekibe sahip. Şirketin ilk uydusunun adı ise “İstanbul”. Bu uydu Ocak ayından beri geliştirilmekte. SpaceX’in Falcon 9 Roketi ile uzaya gönderilmesi hedefleniyor.

Hello Space Nedir? Hangi Alanlarda Hizmet Verir?

hello space

Hello Space dünyanın dört bir yanından uzmanlarla birlikte çalışmaya olanak sağlıyor. Marka özelinde tasarım ve yazılım hizmetleri sunuyor. “Geleceği inşa etmek için denge ve odak ilkelerini kullanırız” anlayışını benimseyen Hello Space tüm dünyayı kapsama alanına alarak uydular üzerinden veri hizmetleri sunabilmeyi hedefliyor.

Hello Space’in Gelecek Planları

hello space

Tek cep uydusu İstanbul olmayacak Hello Space, 50’den fazla uyduyu uzaya göndermeyi planlıyor. Bu cep uyduları ile birlikte bir takım oluşturulacak ve uydular üzerinden veri hizmeti sunulacak. Tüm bunlar nesnelerin interneti teknolojisi ile birlikte geliştiriliyor. Uydular yoluyla sunulan veri hizmetleri; sıcaklık, nabız ve konum gibi verilerin bulut sistemine aktarılmasıyla meydana geliyor.

Henüz bir yatırım almayan Hello Space gelirini yıllık ya da abonelikler üzerinden elde edecek. Şirketin temel hedefi ise dünya çapında hizmet vererek veri hizmetini herkesin etkin ve yaygın bir biçimde kullanmasına zemin hazırlamak.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.