//

Hedef Girişim’den Ace Games’e ve Rainbow Polikarbonat’a Yatırım

Hedef Girişim’den Ace Games’e ve Rainbow Polikarbonat’a Yatırım

Hedef Holding iştiraki Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP’a yapılan açıklamada;

“Şirketimizin 18.11.2022 tarih ve 37 sayılı yönetim kurulu toplantısında; RE-PİE Portföy Yönetimi A.Ş. tarafından Kurulan Ace Games Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Katılma paylarına 18.596.000 TL tutarında girişim yatırımı yapılmasına karar verilmiştir. Fon, Ace Academy Teknoloji A.Ş. paylarına yatırım yapmak ve oyun teknolojileri başta olmak üzere büyüme potansiyeline sahip girişimlere yatırım yapmayı hedeflemektedir” denildi.

Hedef Girişim’den Rainbow Polikarbonat’a ilave girişim yatırımı

Hedef Holding iştiraki Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından KAP’a yapılan açıklamada;

“Şirketimizin 21.11.2022 tarih ve 38 numaralı Yönetim Kurulu Toplantısında; Polikarbon, polimer, plastik ve benzeri ürünlerin imalat ve ticareti ile iştigal eden Rainbow Polikarbonat San. ve Tic. A.Ş.’ne (RNPOL) ilave girişim yatırımı yapılmasına,

Bu çerçevede;

1-       Fatih Mehmet Akbeyaz’dan 1.737.500 adet ve Akgül Akbeyaz’dan 562.500 adet olmak üzere toplam 2.300.000 adet payın 43.125.000.-TL bedelle satın alınmasına,

2-       Hakim ortaklar Fatih Mehmet Akbeyaz ve Akgül Akbeyaz ile girişim yatırımı sözleşmesi imzalanmasına,

Oybirliği ile karar verildi.

Bu işlemle birlikte Rainbow Polikarbonat San. ve Tic.A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız %3,33’den %11 sınırına ulaşmıştır” denildi.

 

Hedef Girişim KAP açıklaması: https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1081461

Hedef Holding Hakkında

1996 yılında Gökalp ailesinin ticari faaliyetleri ile temelleri atılan ve 2011 yılında kurulan Hedef Holding teknoloji ve finans sektöründe yatırım alanlarını doğru zamanda keşfeden, geniş iş ağına sahip, Türkiye’nin önde gelen yatırım gruplarından biridir. Hedef Holding A.Ş.’nin başlıca doğrudan iştirakleri Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş., İnfo Yatırım Menkul Değerler A.Ş., Hedef Portföy Yönetimi A.Ş., Hedef Yatırım Bankası A.Ş. ve dolaylı iştirakleri İdeal Finansal Teknolojiler ve Danışmanlık A.Ş., İdeal Data Finansal Teknolojiler A.Ş. ve Seyitler Kimya Sanayi A.Ş.’dir. Borsa İstanbul A.Ş.’de HEDEF koduyla işlem görmektedir. Hedef Girişim Sermayesi hakkında daha detaylı bilgi için www.hedefholding.com adresine başvurabilirsiniz.

 

Hedef Girişim Hakkında

2012 yılında kurulan ve 2 milyar TL kayıtlı sermayesi bulunan Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.; Hedef Holding çatısı altında finans ve teknoloji öncelikli olmak üzere; fintech, yazılım, gayrimenkul geliştirme, basın ve yayıncılık, eğitim, lojistik, tıbbi amaçlı sağlık ürünleri, plastik ve benzeri ürünler geliştirme, SaaS, üretim ve sanayi odaklı sektörlere yatırım yapmaktadır. Hedef Girişim, Türkiye’nin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunabilecek her türlü projeyi sektör ayrımı yapmaksızın,  sürdürülebilir büyüme performansı ile yüksek karlılık hedefine sahip olan, kaynak ihtiyacı duyan ve ülkemize katma değer ve istihdam sağlayacak girişim şirketlerine yatırım yapmayı hedeflemektedir. Hedef Girişim, bağlı olduğu holding yapısıyla yatırım stratejisi olarak; girişimlerin ilk yatırımlarından ileri aşamadaki yatırım turlarına ve en son aşamada halka arzlarına kadar girişimin yanında olmaktadır. Hedef Girişim halka açık bir şirket olup, 500 milyon TL sermaye ile kurulan ve faaliyet izni hazırlık sürecinde olan Hedef Yatırım Bankası A.Ş.’nin de yüzde 30 hissesine sahiptir. Borsa İstanbul A.Ş.’de HDFGS koduyla işlem görmektedir. Hedef Girişim Sermayesi hakkında daha detaylı bilgi için www.hedefgirisim.com.tr adresine başvurabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Eray Avcı

Kendimi arıyorum, yoldayım, tadını çıkarıyorum

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.