Harekete Geçiren Etkinlik- 27 Şubat 2021

Değerli okurlarımız yepyeni bir girişimle karşınızdayız.

Girişimcilik ekososistemini harekete geçir; tanış, paylaş, geliştir mottosuyla yola çıkılan Harekete Geçiren girişimde 27 Şubat tarihinde profilinizi size uygun şekilde doldurarak  o gün içinde insanlara atacağınız davet linkleriyle on beş dakikalık görüşmeler yapabilirsiniz bu sayede ekosistemi daha iyi tanıyabilir ve yeni işbirlikleri için fırsat yaratabilirsiniz.

Dünya ve Türkiye’de ekonomik kalkınma için hızı ve dinamizmi açısından girişimciliğin etkisi yadsınamaz. Her sektör gibi girişimcilik sektörü de pandemi nedeniyle gerçekleşemeyen etkinliklerden nasibini aldı. Hızla hayata geçen, dijital konferans, sempozyum ve paneller de ekosistemin birbirleri ile tanışma ihtiyacını karşılayamadı.

Event Manager Blog’un etkinlik katılımcıları arasında yaptığı araştırmaya göre, yeni insanlarla tanışmak, iş ağlarını güçlendirmek, yeni iş ortakları bulabilmek, %82.3 oranla insanların bir etkinliğe katılmalarındaki en önemli neden. %71.3 ile yeni bilgiler öğrenme, %38 ile eğlenme ihtiyacı gelmektedir.

 

Girişimcilik ekosisteminin de ana kıvılcımlarından biri de girişimci, yatırımcı ve mentorlar başta olmak üzere ekosistem paydaşlarının etkinliklerde birbirleri ile tanışması,ikili görüşmesi,  bu şekilde yeni iş ortaklıkları kurması, paylaşması ve işlerini geliştirmeleri.

 

İşte Harekete Geçir etkinliği de, klasik dijital etkinliklerden farklı olarak “tanışma, paylaşma ve geliştirme” odaklı bir etkinlik olarak sektörün içerisinde bu ihtiyacı çok yakından göre marka mühendisi Ömürden Sezgin ve girişimci Enis Erdem Yurdatapan tarafından hayata geçiriliyor.

 

Tamamen Türk mühendisler tarafından geliştirilen, ikili görüşme ve eşleştirme fonksiyonu ile öne çıkan, Finlandiya merkezli dijital etkinlik platformu Deal Room’da gerçekleşecek etkinlik için yapılması gereken, hareketegecir.com sitesi üzerinden platforma kaydolmak, katılımcı listesindeki diğer profilleri inceleyip, onlara davet atmak, gelen davetleri kabul etmek ve 15 dakika sürecek ikili dijital görüşmelerde paylaşarak işlerini geliştirme fırsatı yakalamak.

 

Şu an açık olan platformda davetler şimdiden başladı, ve tüm ikili dijital görüşmeler 27 Şubat Cumartesi gün boyunca gerçekleşecek.

 

Girişimcilik ekosistemi adına bir ilk olacak bu etkinliği hayata geçiren Ömürden Sezgin ve Enis Erdem Yurdatapan“ Dinamizmi ve hızı nedeniyle ülke ekonomisinin itici gücü olan girişimcilik ekosisteminin pandemi döneminde de birbirleriyle tanışması, paylaşımda bulunması çok önemli. Harekete Geçir, işte bu ihtiyacı karşılamak adına tasarlandı. Ekosistem paydaşı, girişimci, yatırımcı, mentor başta olmak üzere 3.000’in üzerinde katılım, 6.000’in üzerinden ikili görüşme olmasını bekliyoruz. Bu dönemde, ekonomiyi daha fazla harekete geçirecek bir etkinlik hayata geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Destek veren tüm kurum ve kişilere çok teşekkürler” diye belirtiyorlar.

 

 

HAREKETE GEÇİREN ADIMLAR

TANIŞ

Hemen platforma kaydol, profilini oluştur ve 15 dakikalık birebir toplantı davetlerini göndermeye başla.

PAYLAŞ

Birebir görüşmelerde işini, deneyimini, ihtiyaçlarını ve işbirliği taleplerini paylaş.

GELİŞTİR

Yeni fikirler edin, doğru iş ortakları bul, işini geliştirecek fırsatlar yakala ve harekete geç!

 

 

HAREKETE GEÇİREN ETKİNLİKTE NELER OLACAK?

Tanışmalar

İşbirliği/Satış Fırsatları

Alanında Uzman Konuşmacılar

Startup Sunumları

Workshoplar

İndirim Fırsatları

 

“HAREKETE GEÇİR”DE KİMLER OLACAK?

“Harekete Geçir” etkinliği girişimcilik ekosisteminin tüm paydaşlarının katıldığı büyük bir dijital tanışma, paylaşma ve bu şekilde işlerini geliştirme etkinliğidir.

  • Startuplar
  • Yatırımcılar
  • Profesyoneller
  • Kamu ve Özel Sektör Temsilcileri
  • Teknopark ve TTO Temsilcileri
  • Eğitmen, Mentor ve Danışmanlar
  • Uzmanlar
  • Akademisyenler
  • Topluluk/Dernek Temsilcileri
  • Basın Mensupları
  • Girişimci Adayları
  • İş Ortağı Arayanlar

 

 

HAREKETE GEÇİREN EKİBİMİZ

 

Enis Erdem Yurdatapan

Harekete Geçiren Girişimci

 

Ömürden Sezgin

Harekete Geçiren Marka Mühendisi

HAREKETE GEÇİREN DESTEKÇİLERİMİZ

 Özge Öz / QNBEYOND Ventures

“Girişimcilik yolculuğunda doğru insanlarla bağ kurup işbirlikleri yapmak, başarı için olmazsa olmaz bir kriter. Harekete Geçir bu işbirliklerinin oluşmasında önemli rol oynayabilir.”

 

 Esra Talu / GoGlobal

“Harekete Geçir’de oluşacak sinerjinin, çok daha fazla girişimimizin globale açılıp büyümesinde etkili olacağını düşünüyorum.”

 

 Nuri Murat Avcı / House of Human

“Evren düşünceyi değil eylemi alkışlar. Harekete geçmek isteyen girişimlere ve girişimcilik ekosistemine 360 derece imkan sağlayan bu sosyal girişimi yürekten destekliyorum. Siz de harekete geçin, harekete geçirin.”

 

Ayşegül Akşak / ActionCOACH Türkiye

“Pandeminin de etkisiyle birçok sektörde girişimciler için önemli fırsatlar oluştu. Harekete Geçir’in, girişimcilerin bu fırsatlara daha kolay erişmesine destek olacağına inanıyorum.”

 

 Özer Akıncı / Octo

“Harekete Geçir’de gelişecek dijital networking ortamı ve topluluk yapısı girişimcilik ekosistemimize çok faydalı olacaktır.”

 

 Sinem Ulutürk Cinbiş / StartupHunter & Hızlandırma Programı Kurucusu

“Sürdürülebilir iş ilişkileri kurmak dünyadaki tüm girişimcilerin öncelikli hedefidir. Harekete Geçir ile bunu dijital dünyada yapabileceğiniz platformlardan biri daha hayata geçiyor!”

Son dönemlerin popüler uygulaması Clubhouse ile ilgili yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Cansu Kambur ile KEYAMU ve girişimcilik üzerine yaptığımız röportajımıza buradan  ulaşabilirsiniz.

 

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.