/

Girişimcilik Ekosistemi 1 Temmuz’da İBB ile Harekete Geçiyor!

Girişimcilik Ekosistemi IBB ile Harekete Geçiyor!

Birebir dijital görüşme deneyimi ile bu dönemdeki diğer dijital etkinliklerden farklılaşan ve girişimcilik ekosisteminin pandemi dönemindeki “tanışma” ihtiyacına çözüm olan Harekete Geçir etkinliği, 1 Temmuz’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul planlama ajansı iş ortaklığında tekrar gerçekleşiyor. 

 

 İlki 27 Şubat’ta gerçekleşen,  girişimcilik ekosistemi paydaşlarının bir araya geldiği “Harekete Geçir” etkinliği 1 Temmuz Perşembe günü, İstanbul. Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Planlama Ajansı iş ortaklığında girişimci, yatırımcı, mentör ve profesyonelleri bir araya getirecek.  

 

Harekete Geçir, kullandığı Deal Room etkinlik platformu ile katılımcılara birebir dijital toplantı yapma ve bu şekilde benzersiz bir tanışma deneyimi sunuyor. Etkinliğe şu anda profilleriyle kayıt yapan katılımcılar, 1 Temmuz’da gerçekleşmek üzere şimdiden toplantı randevuları oluşturmaya başladılar. 

 Ekosistemden binlerce katılımın olduğu ve ekosistemin önemli konularının konuşulacağı panellerin olduğu etkinlikte hedef 3000’e yakın birebir tanışma toplantısının gerçekleşmesi ve pandemi nedeniyle bir araya gelemeyen, tanışamayan girişimcilik ekosistemini harekete geçirmek.  

Sene içerisinde de devam edecek etkinlik serisinin en önemli hedeflerinden biri de, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Planlama Ajansı iş ortaklığında, İstanbul’u dünyadaki girişimcilik ekosisteminin en önemli merkezlerinden biri haline getirerek, Türk girişimcileri başta olmak üzere ekosistemin birbiriyle paylaşım yapması ve iş geliştirmesi adına büyük bir buluşma noktası oluşturmak.  

 

 

Harekete Geçir platformu kurucularından Marka Mühendisi Ömürden Sezgin “ Pandemi döneminde birçok dijital etkinlik gerçekleşti, birçok konuşma dinledik ama fiziksel etkinliklere katılıma gerekçelerimizin başında olan “ yeni insanlarla tanışma” ihtiyacını çözemedik. Harekete Geçir projesi de, girişimcilik ekosistemindeki bu ihtiyacı karşılayabilmek adına, toplantı randevuları almaya, birebir dijital tanışma toplantıları yapmaya imkan veren bir teknoloji kullanarak hayata geçti. Harekete Geçir, bu ihtiyacı gören, ekosistemin bilinen isimlerinden Enis Erdem Yurdatapan ile birlikte oluşturduğumuz bir tanışma platformu. İlkini 1.300’ün üzerinde katılımla 27 Şubat’ta gerçekleştirdik. 700’ün üzerinde birebir tanışmanın gerçekleştiği, ekosistemin lider kuruluşlarının katıldığı hem büyük hem de çok verimli bir buluşma oldu. Şimdi, İstanbul ve Türkiye girişimcilik ekosistemini harekete geçirme hayalimizi İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Planlama Ajansı ile daha güçlü bir şekilde devam ettireceğiz. Amacımız bir sene boyunca yüzbinlerce girişimciyi burada bir araya getirmek, onlara yeni insanlarla tanışarak işlerini geliştirmeleri konusunda katkı sunabilmek. Ekosistemdeki yatırımcı, girişimci, mentor, girişimcilik sevdalıları ve adaylarını platforma şimdiden kaydolmaya ve tanışma randevuları oluşturmaya davet ediyoruz. Gelin tanışalım, paylaşalım, geliştirelim, ekosistemi birlikte harekete geçirelim” diye belirtiyor.  

Hareke Geçir etkinliğine www.hareketegecir.com üzerinden ücretsiz kayıt yapabilir, Türkiye ve dünyadan katılan binlerce kişiye toplantı davetleri atabilirsiniz.  

Deal Room Hakkında; Deal Room, Finlandiya merkezli Türk mühendisler tarafından 3 sene önce geliştirilen bir etkinlik yönetim platformu. Katılımcıların profilleri ile katılımı ve birbirlerine toplantı davetleri atabilmesi, sınırsız katılım ve paralel konferans yapabilme gibi özellikleri ile farklılaşan, alanında dünyada öncü platformlardan biri. Özellikle pandeminin başlangıcı ile birlikte yapılamayan fiziksel etkinliklerin dijital olarak etkin şekilde hayata geçmesinde, etkinlik sektörünün dijitalleşmesine önemli rol oynayan Deal Room’da bu zamana kadar Dünya ve Türkiye’de yüzlerce büyük organizasyon gerçekleştirildi. www.dealroomevents.com adresinden detaylı bilgi edinilebilir.  

 

**Basın Bülteninden Düzenlenmiştir. 

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberlerimiz:

Google Workspace Çalışma Alanı Hizmetini Herkese Açıyor

Amazon Türkiye, Pazar Günü Teslimat Hizmetine 4 Şehir Daha Ekliyor!

Lezzet Ankara Uygulaması Esnafa Destek Olmaya Geliyor!

FinTech Klarna 639 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Instagram, İçerik Üreticileri İçin İki Yeni Özellik Duyurdu!

Prime Gaming Haziran Ayı Boyunca Battlefield 4’ü Ücretsiz Veriyor

 

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.