//

Hamburg Merkezli secjur, 5.5 Milyon Euro Yatırım Aldı!

Secjur

Hamburg merkezli secjur, 5.5 milyon euro yatırım aldı!

secjur ne yapıyor?

Secjur

Veri güvenliği girişimi Secjur, Visionaries Club ve Mario Götze gibi isimlerin desteğiyle piyasaya sürüldükten sonra yatırım aldı. Hamburg merkezli girişim, uyumluluk sürecini otomasyonla daha basit hale getirerek devrim yaratmayı amaçlıyor.

2018 yılında kurulan Secjur, yapay zeka tabanlı bir uyum otomasyon platformu sunuyor. Girişimin teknolojisi, Dijital Uyumluluk Ofisi’nde veri koruma, bilgi güvenliği, kara para aklamayı önleme ve ihbar gibi alanlarla ilgili süreçleri otomatikleştiriyor.

Şirketler platformu kullanarak uyum sorunlarını hızla çözebiliyor.

Yatırım detayları

Secjur

Secjur, yapay zeka tabanlı bir uyum otomasyon platformu olan “Dijital Uyum Ofisi” geliştirerek bunu daha basit hale getirmeyi amaçlıyor. Tohum turunda 5,5 milyon euro yatırım alındı. Yatırım, Mario Götze, Nico Rosberg ve diğer iş meleklerinin eşlik ettiği Visionaries Club tarafından yapıldı.
Cocoa Ventures, SB21, Estelle Merle & Charlotte Pallua (Topi’nin kurucu ortakları), Ignaz Forstmeier (Personio’nun kurucu ortağı ve eski CEO’su) ve diğer tanınmış isimler de tura katıldı.

Kurucu Ortak Niklas Hanitsch: “Uyumluluk karmaşık olduğu kadar çok yönlüdür. Sadece veri koruma gereklilikleri değil, her türlü alanda uyumluluk giderek daha kapsamlı hale geliyor. Örneğin, birçok şirketin bir bilgi güvenliği yönetim sistemi uygulaması gerekiyor. Önümüzdeki yıllarda, buna yapay zeka düzenlemesi gibi birçok başka uyum sorunu da eklenecektir. Düzenleme, tüketici haklarının korunmasına yardımcı olabilir ve hem dijital hem de gerçek dünyayı daha iyi bir yer haline getirebilir. Bununla birlikte, uyumluluğun uygulanması çok zordur ve şirketler için büyük zorluklar teşkil eder. İşte bu noktada devreye giriyor ve akıllı çözümümüzle destek oluyoruz. ” açıklamalarında bulundu.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.