Hadi, artık ödüllerini kripto para olarak verecek

hadi

Kripto para birimleri artık her yerde karşımıza çıkmaya başladı. Birçok ülkede mağazalar artık Bitcoin ve benzeri kripto para birimleriyle bile ödeme almaya başlamış durumda. Ülkemizde yer alan en popüler canlı yarışma programlarından biri olan Hadi de bu yeniliğe ayak uydurarak artık ödüllerini Kripto para olarak verecek. Yani canlı bilgi yarışmalarından kazanılan ödüller ile platformda kripto para satın alınabilecek.

Yeni bir yüz: Hadi Crypto+

Hadi uygulaması IOS ve Google Play Store üzerinden adını Hadi Crypto+ olarak değiştirirken yanında bir takım yenilikleri de  getirmiş durumda. Odağını kripto paralara döndüren Hadi’de, kullanıcılar artık canlı bilgi yarışmasında TL para ödüllülerinin yanında yeni nesil kripto para kazanabilecek ve kripto para yatırımları yapabilecek. Kısaca Hadi, yenilenen yüzüyle artık yeni nesil bir yatırım platformu.

Hadi Crpyto+ platformunda şuanda Bitcoin, Etherium, Dogecoin, Avax, Chiliz ve Stellar kripto paraları bulunuyor. Kullanıcılar şuan için sadece ödüllerini TL olarak kazanabilseler de yakında kripto para kazanabilecekleri yarışmalar da ekranlarda yerini alacak.

hadi

Yeni kripto paralar

Kullanıcılar yarışmadan kazandıkları ödülleri platform bünyesinde yer alan bir kripto para birimi üzerinden alım yapabiliyor. Hem de varlıklar sekmesinden varlıklar TL ve kripto para olmak üzere yönetilebiliyor.

Henüz yukarıda belirttiğimiz gibi Bitcoin, Etherium, Dogecoin, Avax, Chiliz ve Stellar kısıtlı kripto paralar bulunsa da Hadi Crpyto+’nun yakınca birimleri genişletip bünyesine yeni kripto paraları ekleyeceğini de söylememiz gerek.

Yenilikleri yakalayan bu uygulamada şuanda başka bir kripto para cüzdanına transfer veya banka üzerinden TL transferi vb. bulunmuyor. Yakın zamanda bunların kullanıcıların kullanımına sunulacağını düşünüyoruz.

Şuan için ödüller ile kripto alımı yapılabilse de ileride gelecek olan banka aracılığı üzerinden transfer ve benzeri özellikler ile Hadi Crypto+’da dilediğiniz kripto parayı alabileceksiniz.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İLGİNİZ ÇEKEBİLECEK DİĞER #GÜNDEM YAZILARIMIZ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Ayça Doğan

Gezmeyi, hayal kurmayı, yeni kültürleri ve dilleri öğrenmeyi seven bir üniversite öğrencisiyim. Okumak ve devamlı araştırarak kendime bir şeyler katmak ve bunları insanlarla paylaşmak beni ben yapan temel yapı taşlarından.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.