/

Gucci’den 12 Dolara Ayakkabı Sahibi Olun!

Hayatımızın her alanı hızlı bir şekilde sanala doğru kayarken bu kadarı da olmaz dedirten dünyaca ünlü marka Gucci, bir başka sanal yenilik ile gündeme geldi.

Gucci’nin Yeni Spor Ayakkabısı: Gucci Virtual 25

Dünyaca ünlü marka, Belarus merkezli ve aynı zamanda da artırılmış gerçeklik konusunda uzmanlaşmış olan Wanna ile iş birliği yapıp yeni bir dijital spor ayakkabı tasarladı. Aynı zamanda bu spor ayakkabı Wanna şirketinin ilk orijinal ürünü oldu.

Bu sanal girişimlerin yani; artırılmış gerçeklik teknolojisi kullanılan girişimlerin, dünyada örneklerinin oldukça fazla olduğunu biliyoruz fakat Gucci bu sektör için en güçlü ve son örneklerden biri oldu. Bu teknoloji; önceki yıllarda da örneklerini gördüğümüz Reebok, Farfetch, Puma ve Snapchat gibi dünya markaları tarafından da kullanıldı. Alessandro Michele tarafından tasarlanan bu spor ayakkabının adı ise “Gucci Virtual 25” oldu. İnternet üzerinden satın alınabilen bu spor ayakkabı sadece 12 Dolar.

Markanın Sneaker Garage kategorisine buradan,

Markanın internet sitesine ise buradan ulaşabilirsiniz.

Yalnızca Gucci’nin uygulamasından satın alınabilen bu spor ayakkabı AR teknolojisi sayesinde satın alan kullanıcıların bir filtre yardımıyla ayakları üzerine yerleştirilebiliyor. Bu ses getiren spor ayakkabılardan sonra dev markanın iş birliği yaptığı Wanna’nın kurucu ortağı ve CEO’su olan Sergey Arkhangelskiy, “Beş veya belki 10 yıl içinde, görece büyük bir moda markasının geliri dijital ürünlerden gelecek … Şirket olarak hedefimiz, ürün fotoğraflarının yerini almak ve onu çok daha ilgi çekici ve çevrimdışına daha yakın bir şeyin yerine koymak.” Cümleleriyle açıklamada bulundu.

Siz de 12 dolar verip uygulama üzerinden bu yeni sanal ayakkabılara sahip olabilirsiniz 🙂

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarım

Mehmet Akif Ersoy’un İlham Veren Başarı Hikayesi

Tasarımların Vintage Hali, Hepimizin Aşina Olduğu Ünlü Logolarda!

Bezos Earth Fund, 10 Milyar Dolarlık Fonun CEO’su Belli Oldu!

STARBUCKS’IN KURUCUSU HOWARD SCHULTZ’U NE KADAR TANIYORSUN?

Mutlu Hissetmek İçin Yapmanız Gereken 5 Şey

Girişim Haber 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.