Google İlk Fiziksel Perakende Mağazasını Kurmaya Hazırlanıyor!

Teknoloji devlerinden Google, New York’un Chelsea semtinde, müşterileri için teknik hizmetlerde sunacağı ilk fiziksel perakende mağazasını açacağını duyurdu.

ABD merkezli teknoloji devlerinden Google, kendisi için bir ilk olacak fiziksel perakende mağazasını açmaya hazırlanıyor. Google müşterileri, ürün onarımı ve müşteri sorunlarının çözülmesi gibi teknik hizmetler alabilecekler. Hizmetlerini bu kadarla sınırlı tutmayan şirket, müşterilerin tüm ürünlere bu mağazayla birlikte erişmesine imkan sağlayacak.

 

Paylaştığı bir blog yazısıyla ilk fiziksel perakende mağazasını duyuran şirket, yaz aylarında mağazasını müşterilerle buluşturmayı planlıyor. Google Store olarak adlandırılan mağaza, New York’un Chelsea semtinde açılacak. Daha önce şirketin sezonluk mağazalar açtığını bilsek de, fiziksel mağaza tüm bunlardan farklı olarak kalıcı olması planlanıyor. Peki, şirketin ilk fiziksel perakende mağazası müşterilerine hangi hizmetleri sunacak?

Google Store ve Müşterilerine Sunacağı Hizmetler

Bazı müşteriler online alışveriş’i tercih etmeye daha yakın olsa da, farklı bir müşteri tipi alacağı bir ürünü tutmak, gözlemlemek veya denemek isteyebiliyor. Paylaştığı blog yazısıyla bu tip müşterilere de dikkat çeken Google, açacağı ilk fiziksel perakende mağazasıyla birlikte bu soruna çözüm getirebilir.

Bir müşteri olarak mağazaya gittiğinizde alabileceğiniz birçok hizmet bulunuyor. Öncelikle bir Google müşterisi olarak teknik bir sorunla karşılaştığınızda, mağazayı rahatlıkla ziyaret edebileceğinizi söyleyebiliriz. Mağazayı, hatalı veya onarılması gereken bir ürünün tamiri, ürün kurulumları veya ürününüzle ilgili teknik bir destek almak için ziyaret edebilirsiniz. Mağazanın sizlere sunacağı hizmetler burada da bitmiyor! Eğer teknik bir probleminiz yoksa da, mağaza yine de size birçok hizmet sunabilir. Şirketin çeşitli ürünlerine erişebileceğiniz bu mağazada Pixel, Fitbit ve Next ürünleri gibi birçok cihaza ve ürüne erişiminiz olacak.

Tüm bu hizmetlere ek olarak Google Store üzerinden online olarak yaptığınız bir alışverişte, aldığınız ürünün teslimini mağazada gerçekleştirmeniz mümkün olacak.

Ek olarak, blog yazısında COVID-19 sebebiyle alacağı önlemlere de yer veren şirket, mağaza içerisinde maske takma zorunluluğu kuralını uygulayacak. Ayrıca, gerekli alanları gün içerisinde birkaç kez temizleyeceklerini de belirten şirket, mağaza açıldığında içeride bulunan kişi sayısını da dikkat edecek.

Diğer yazılarımız için:

Apple 14.6 Güncellemesini Duyurdu! İşte Yeni Özellikler

Beyaz Saray, Korona Aşılarını Teşvik Etmek İçin 9 Arkadaşlık Uygulamasıyla Birlikte Çalışıyor!

Kripto Piyasası Çöktü

Spotify, Storytel İş Birliğiyle Sesli Kitap Kataloğu Sunuyor!

Whatsapp En Yakın Zamanda Sohbet Geçmişini Android ve iOS Arasında Aktarmayı Mümkün Kılmak İçin Çalışmalarını Sürdürüyor!

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.