//

Mobil Oyun Girişimi Gnarly Game Studio, 5 Milyon TL Değerindeki İlk Yatırımı WePlay Ventures’tan Aldı.

Dört genç girişimci tarafından kurulan ve mobil platformlar için gündelik oyunlar geliştiren Gnarly Game Studio, erken aşamadaki oyun girişimlerine yatırım yapmak için kurulan WePlay Ventures’tan tohum ​​yatırım aldı. Gnarly, bu yatırımla beta sürümündeki “Cetchy” oyununu dünyada ölçeklenebilir bir seviyeye getirmeyi hedefliyor.

 

Beta aşamasında Cetchy’ye büyük ilgi

Gnarly Game Studio, geliştirdiği battle royale tarzındaki gündelik oyun “Cetchy” ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kısa süre önce açık beta sürümüne giren ve Brezilya pazarında test sürecine başlayan oyun, kullanıcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Cetchy; Harita üzerinde rakiplerini yok ederek hayatta kalmaya çalışan kullanıcıları temel alan rekabetçi yapısı, kolay mekanik yapısı ve tek elle oynanabilirliği ile geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Ekiplerini yapmış oldukları yatırımla genişleten Gnarly, test süreçlerinin yanı sıra geliştirme aşamalarına da devam ediyor. Oyunlarında arkadaşlık ve co-op sistemlerini aktif hale getirmeye hazırlanan Gnarly ekibi, oyuna 3 harita, 6 karakter, 4 oyun modu ve 20’den fazla kostümü dahil ederek hedef kitlesini genişletmeyi ve kullanıcıların uzun süre sıkılmadan oynayabileceği bir oyun oluşturmayı hedefliyor.

 

“Sadece yatırım almadık, aynı zamanda çok profesyonel bir takım arkadaşımız var”

Uzun süredir gündelik mobil oyunlar üzerine çalıştıklarını ve bu alanda dünyanın en önemli stüdyolarından biri olmayı hedeflediklerini belirten Gnarly Game Studio’nun kurucu ortaklarından Ferhat Tepe, “Çok büyük hedeflerimiz ve hayallerimiz var. Gnarly adını tüm dünyaya tanıtarak oyunlarımızın milyonlarca kişi tarafından oynanacağı günler için durmaksızın çalışıyoruz. Bu konuda tüm ekip üyelerimize güveniyoruz.  Ayrıca WePlay Ventures gibi oyun girişimleri için profesyonel bir ekibin de bize inandığına inanmamız için bizi motive ediyor. Sadece bir yatırım almadık, aynı zamanda çok profesyonel bir takım arkadaşı da aldık. ” diye belirtti. WePlay Ventures’ın Yönetici Ortağı Bora Koçyiğit, “Oyun sektöründe son yıllarda yaşanan gelişmeler herkesin şahit olduğu gibi çok büyük. Ülkemizde her geçen gün daha yetenekli oyun stüdyoları var. Gnarly Game Studio’nun bu stüdyolardan biri olduğunu düşünüyoruz. Genç ve dinamik takımlarıyla harika oyunlar yapıyorlar. Artık birlikte çok daha büyük bir hikaye yazacağımıza inanıyorum” şeklindeki  görüşlerini dile getirdi.

Gnarly Game Studio’yu incelemek ve Cetchy oyununu indirmek için www.gnarlygamestudio.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Gnarly Game Studio’yu Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Merak ettiğiniz diğer başarılı girişimlere buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.