Girişim Haberleri Uygulaması Çıktı!

Girişim Haberleri Kimdir?

Öncelikle, Girişim Haberleri ailesi adına bu yazıyı şu anda yazmaktan gurur duyduğumu belirtmem gerek. Bugün 10 Ocak 2022 ve artık sizler için tam anlamıyla hazır olan bir uygulamamız var! Umarım bu yenilik bizlere şans sizlere de ilham getirir. Hazırsanız bizim kim olduğumuzu anlatmakla başlayayım yazıma.

Girişim Haberleri; 2020 yılının kasım ayından beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir.

Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir.

Girişim Haberleri İzmir Bilimpark Ödülüne Layık Görüldü!

2020 Kasım ayından itibaren 1000’i aşkın yazı yayımladık. Hepsi birbirinden özel ve ilham verici olan konseptlerimizle okurlarımızın önüne çıktık. Her seferinde daha iyisi için çabaladık ve bu bir yılda 1 ödüle de layık görüldük.

Girişim Haberleri ailesi olarak Genç Başarı Eğitim Vakfı altında düzenlenen Junior Achievement Türkiye adında, toplam 5 ay süren bir eğitime katıldık. Bu eğitim sonrasında yaptıklarımızı değerli jüri üyelerimize sunduk ve planlarımızı anlattık. JA Startup 2021 Yarışması sonuçları kapsamında Jüri Özel Ödülü olan İzmir Bilimpark ödülüne layık görüldük.

Bugün de bu müjdeli haberi sizlere verdiğimiz için çok mutluyuz! Artık bir mobil uygulamamız var! Peki uygulamada neler mi olacak?

Girişim Haberleri Uygulamasında Neler Olacak?

#Gündem Haberleri’ni Kolayca Takip Et!

Girişim ekosistemindeki sıcak haberleri kaçırmadan takip edeceğiniz kısım #Gündem kısmı. Yeni gelişmeleri #Gündem kategorisi sayesinde kaçırmadan takip edebilirsiniz!

Yatırım ve Girişim Haberlerini Takip Et!

Yatırım yapılan uygulamaları ve yatırım hikayelerini, girişim haberlerini takip edebileceğiniz bir kısım da uygulamamızda bulunuyor.

Kişisel Gelişim İçerikleri

Kişisel Gelişim, okurlarımızın biraz olsun hayatlarına dokunmak, kişisel gelişimlerine ilham olmak için yazdığımız bir kategori olarak internet sitemizin yanı sıra uygulamamızda da bulunuyor!

Başarı Hikayeleri

Herkesin zaman zaman biraz olsun motivasyona ihtiyacı vardır. Her hafta pazartesi günleri o haftaya okurlarımızın motivasyonları tam bir şekilde başlamaları için Başarı Hikayeleri yayımladık. Afife Jale’den Coco Chanel’e, Orhan Pamuk’tan Dietrich Mateschitz’e birçok hayat hikayesi, birçok başarısızlık ve birçok çaba… Ve birbirinden değerli olan bu hikayeleri de artık uygulamamızdan takip edebileceksiniz.

13ilinmeyenler Sayesinde Girişimciler Ve Girişimler Hakkında Bilgi Al!

13ilinmeyenler!, Türkiye’deki değerli girişimcilerimize okurlarımızın merak ettiği soruları sorduğumuz ve röportaj yaptığımız değerli girişimcilerimizin kendilerini, girişimlerini tanıttıkları bir konsepttir.

Geçtiğimiz bu yılda, konseptimizde 35 başarılı girişimci ruhu ve onların başarılı girişimlerini tanıdık.

Okuma Listesi Oluştur

Tüm bu kategori, konsept ve yazılarımızın yan tarafında bulunan kalpler ile kendinize bir okuma listesi oluşturabileceksiniz! Böylelikle tüm okumak istediğiniz ve sevdiğiniz yazıları bir arada görebileceksiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri uugulamasını buradan iOS cihazınıza indirebilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri uugulamasını buradan Android cihazınıza indirebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Keyif Al #2: Bozcaada Gezi Planı

Gündem #13 – CoBAC-NFT Sergisi, DİA Yazılım, Medialyzer, Octet, Earnado

Kara Pure: Havadan saf su yapın

Earnado 2. Yılını Kutlayarak Ödüller Verdi

Keiretsu Forum Türkiye : “2022’de Girişimcilik Ekosistemi 1 milyar doların üzerine çıkacak”

NFT.IST: Öte 14-22 Ocak’ta Sizlerle!

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.