Genç Başarı Eğitim Vakfı, GençBizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında gençlere yol gösteriyor

GençBizz

Genç Başarı Eğitim Vakfı, GençBizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında gençlere yolculuklarında deneyim ve tecrübeleri ile yol arkadaşlığı edecek ve Genç Başarı Gönüllü Mentoru olacak iş insanlarına “Siz de üreten ve değer yaratan gençlerin yanındayım diyorsanız, sizi ‘Genç Başarı Gönüllü Mentoru’ olmaya davet ediyoruz.” çağrısında bulundu.

Üreten, Fark Yaratan Gençlere Rol Model Olmak İster Misiniz?

 

GençBizz

İlk, orta ve yükseköğretim düzeyindeki gençlere; girişimcilik, ekonomi eğitimleri ve uygulamalı programlar düzenleyerek gençleri iş dünyasına hazırlayan Genç Başarı Eğitim Vakfı, GençBizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında, gençlerin oluşturacağı ekiplere rol model olacak iş insanlarına davette bulundu. Genç Başarı Eğitim Vakfı, “Siz de üreten ve değer yaratan gençlerin yanındayım diyorsanız, sizi ‘Genç Başarı Gönüllü Mentoru’ olmaya davet ediyoruz.” çağrısı yaptı.

GençBizz Mentorluk programı

Genç Başarı Eğitim Vakfı kuruluşundan bugüne çocuklar ve gençleri “Girişimci Zihin Yapısı’na” sahip bireyler olarak profesyonel hayata kazandırmak için gönüllüleri ile birlikte çalışıyor. Girişimci, üreten, fark yaratan çocuklar ve gençlerin yetiştirilmesi için gönüllü bireyleri mentorluk için davet ediyor.

GençBizz

Mentorluk için beklenen kriterler ise; minimum 5 yıllık iş tecrübesi, gençlerin kurduğu şirketlerin ekipleri ile yüz yüze ya da online olarak planlanacak ayda bir/bir buçuk saatlik toplantılar ile bir araya gelebilecek gönüllü iş insanı olmak.

Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından gönüllü mentorlara programa katılım öncesinde Mentorluk Eğitimi sunulacaktır.

GençBizz Lise Girişimcilik Programı; 14-18 yaş grubu lise öğrencilerinin danışman öğretmenleri ve iş dünyası gönüllü mentorları eşliğinde bir eğitim döneminde girişimcilik becerilerini yaşayarak öğrendiği bir ekonomik eğitim programı. GençBizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında, her yıl liseli gençler yüzlerce girişim kuruyor.

Detaylı Bilgi ve Başvuru İçin: https://linktr.ee/gencbasari

Genç Başarı Eğitim Vakfı:

1999 yılında kurulan Genç Başarı Eğitim Vakfı, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur. Genç
Başarı Eğitim Vakfı, gençlerin girişimci zihin yapısına sahip olması ve iş yaşamına aktif katılımlarını sağlamak amacıyla, iş dünyası ile
eğitim arasında köprü kurmaktadır. Vakıf, ilköğretimden üniversite son sınıfa kadar farklı yaş gruplarına yönelik, yaparak öğrenme temelli
eğitim programları tasarlamakta ve uygulamaktadır. İş Dünyası, Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından geliştirilen ve uygulanan programlar
içerisinde yer almakta, yapılandırılmış çalışmalar doğrultusunda öğrencilerle tecrübelerini, bilgilerini paylaşmakta ve öğrencilere
mentorluk yapmaktadır.
*Bültenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Whatsapp’ta Mesajlara Emojiyle Tepki Verme Özelliği!

Eğitim Girişimciliği Nedir? Örnekleri Nelerdir? 2021

Zamanınızı Verimli Kullanın; Pomodro Tekniği

Kuluçka Merkezi Nedir? Türkiye’nin En İyi 7 Kuluçka Merkezi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Bağlarbaşı Bay Bread’in Açılışını Yaptı

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.