/

Genç Başarı Eğitim Vakfı ve Türkiye İş Bankası’ndan Liseli Girişimci Gençler İçin İş Birliği

Genç Başarı

Genç Başarı Eğitim Vakfı ve Türkiye İş Bankası’ndan liseli girişimci gençler için iş birliği

Genç Başarı Eğitim Vakfı ve Türkiye İş Bankası iş birliğiyle GençBizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında liseli gençlerin girişimcilik ve kariyer yolculukları desteklenecek.

Girişimci zihin yapısına sahip gençlerin ve çocukların yetişmesi amacıyla ilköğretimden yüksek öğretim düzeyine kadar farklı yaş grupları için eğitici ve deneyim odaklı programlar tasarlayan Genç Başarı Eğitim Vakfı, liseli gençlere özel hazırladığı GençBizz Lise Girişimcilik Programı için Türkiye İş Bankası’yla güç birliği yaptı.

İş Bankası, işbirliği kapsamında GençBizz Lise Girişimcilik Programı Türkiye Finali’ni desteklerken aynı zamanda liseli girişimciler için sunacağı özel ödül ile de deneyim odaklı çalışmalarla liseli girişimcilerin gelişimlerine katkı sağlayacak.

Ayrıca, İş Bankası’nın Girişimcilik Şubelerindeki çalışma alanları da GençBizz girişimcilerinin ve Genç Başarı mezunlarının kullanımlarına açılacak. GençBizz Lise Girişimcilik Programı kapsamında girişimlerini kuran gençler bu özel imkândan yararlanacak ve girişimciliğin Türkiye’de önemli destekçilerinden İş Bankası’nın çatısı altında gelişimlerini sürdürmeye devam edecek.

Genç Başarı
Photo by S. H. Gue on Unsplash

“Ortak vizyonla ülkemizin geleceğine katkı sağlayacağız”

İş birliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Genç Başarı Eğitim Vakfı Başkanı Çelik Ören, “Ülkemizde genç girişimcilerin niteliğinin artması, gençlerimize çalışma alanı tercihleri fark etmeksizin girişimci zihin yapısının kazandırılması kalkınmada en ön sıralarda gelen etmenlerden. Bu da ancak erken yaşta bireylere odaklanarak, eğitim hayatlarının eşit imkanlara sahip ve nitelikli olarak gelişmesine olanak sunan fırsatları sağlayarak olacaktır. Bu bağlamda eğitimin, gençlerin gelişiminin ve girişimciliğin desteklenmesi odağında en vizyoner ve köklü kurumlarından olan Türkiye İş Bankası ile Genç Başarı Eğitim Vakfı olarak güçlerimizi birleştiriyor olmaktan büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Ortak vizyonla ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak ve yüksek potansiyele sahip olduğuna koşulsuz inandığımız gençlerimizin gelişimine el birliğiyle destek olacağız” dedi.

Genç Başarı Eğitim Vakfı Hakkında:

1999 yılında kurulan Genç Başarı Eğitim Vakfı, kar amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşudur. Genç Başarı Eğitim Vakfı, girişimci zihin yapısına sahip gençlerin ve çocukların yetişmesi için çalışmalarına yön vermekte ve iş dünyasındaki profesyonellerin ve girişimcilerin programlara aktif katılımlarını sağlayarak iş dünyası ve eğitim arasında köprü kurmaktadır. Vakıf, ilköğretimden üniversite son sınıfa kadar farklı yaş gruplarına yönelik geliştirilen eğitici ve deneyim odaklı bu programlara dahil olarak iş dünyasına hazırlık için gerekli bilgi ve donanıma erken yaşlarda sahip olma fırsatı yakalamaktadır.
Daha fazla bilgi için: www.gencbasari.org

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Eray Avcı

Kendimi arıyorum, yoldayım, tadını çıkarıyorum

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.