Gemini ve Mastercard Ortaklığında Kripto Para Ödüllü Kredi Kartı Geliyor !

 

Cameron ve Tyler Winklevoss ikizlerinin (Winklevoss kardeşler olarak da biliniyorlar)  sahibi olduğu Gemini borsası, ünlü ödeme şirketi Mastercard ile anlaştı. Bu projenin yaz aylarında ABD’nin 50 eyaletinde hayata geçmesi planlanıyor. Ve kullanıcıların %3’e kadar ödül kazanabileceğinin altı çiziliyor.  Borsa da kartın limitiyle ilgili bir açıklama yapılmaması kafalarda soru işaretlerine neden olsa da normal bir kredi kartı gibi limitlere ve faizlere bağlı olacağı konuşuluyor.

Mastercard Dijital Varlıklar ve Blok Zinciri Ürünleri ve Ortaklıkları Başkanı Raj Dhamodharan, tüketiciler harcamalarını çeşitli kabul noktalarında harcadıkça, artık kripto para birimleri şeklinde bir ödül alma fırsatına sahip oluyorlar ”dedi.

Yaz aylarından itibaren, kart kullanıcıları satın aldıklarında Bitcoin veya diğer kripto para birimlerinde% 3’e kadar para kazanabilirler. Dijital para birimi, kart sahibinin Gemini hesabına yatırılır. Utah merkezli dijital kredi kuruluşu WebBank, kartı Amerika Birleşik Devletleri’nde çıkaracaktır.

Mastercard ve Visa Inc.’den PayPal Holdings Inc.’e kadar ödeme devleri, daha büyük yatırımcılar ve şirketler Bitcoin’e ilgi gösterdikçe son aylarda kripto para birimlerinin gündeme gelmesiyle birlikte buna göre değişiklikler ve gelişimler göstermesi oldukça mümkün.

Mastercard, Şubat ayında yaptığı açıklamada, bu yıl ağında bazı kripto para birimleri için destek sunmayı planladığını, ayrıca Visa’da  ödeme ağındaki işlemleri gerçekleştirmek için kripto para birimlerinin kullanımına izin vereceğini söyledi.

Çoğumuzun tahmin ettiğinin aksine bu, kripto kart sahiplerine kripto ödülleri sunan ilk kredi Gemini kartı değil. Aralık ayında, kripto para ödünç veren BlockFi, bu yılın ilk çeyreğinde ödüllü  kredi kartını piyasaya sürdüğünü duyurdu ve buna bağlı olarak da bu sektörde türünün ilk örneği olarak adlandırdı.

BlockFi, kullanıcılara kartla yapılan her işlem için% 1.5 geri ödeme olacağı ve ardından otomatik olarak Bitcoin’e dönüştürülerek kullanıcının BlockFi hesabına aktarılacağına söz verdi.

Bu yaz piyasaya sürülmesi beklenen Gemini kredi kartının merakla bekleyen yeni kullanıcıları için  bekleme listesindekilere başvurmak için ilk erişim verilecek.

 

Gemini Kredi kartı bekleme listesini arayan okurlarımız buradan ulaşabilirler.

Gemini Hesabını ziyaret edip daha fazla bilgi edinmek isteyen okurlarımız buradan ulaşabilirler.,

İlginizi çekebilecek diğer yazılarımız:

Vivid Money, B Serisi Yatırım Turunda 73 Milyon Dolar Yeni Yatırım Aldı!

TÜRKİYE’NİN EN BAŞARILI 10 GENCİ ARANIYOR

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.