gelal’dan Online Satış Sürecini Kolaylaştıran İş Birliği

gelal’dan Yeni Bir İş Birliği!
Kargo ve taşımacılık sektörünün dijital dönüşüm öncüsü gelal, e-ticarete hız kazandıracak bir marka iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında online ödeme platformu Paym.es üzerinden satışı gerçekleştirilen ürünler, alıcısına dakikalar içinde teslim edilecek.
gelal
Akıllı cihaz kullanımının artması, pandemi etkisi ve sosyal medya platformlarının e-ticarete uyumlu hale gelmesiyle e-ticaret yapan kişi ve marka sayısında büyük artış görüldü. Son zamanların yükselen trendi “online satış”, gelal & paym.es iş birliği ile hareketlilik kazanıyor.
Kargoları aynı yöne giden taşımacılarla buluşturan bu girişim, “hızlı kurye” ve “hızlı kargo” seçeneklerinde Paym.es kullanıcılarına özel avantajlar sunuyor. Online ödeme platformu Paym.es üzerinden satılan ürünler, gelal uygulaması ile alıcısına hemen ulaştırılıyor. İş birliği kapsamında bu girişimin uygulamasına gönderici ya da taşımacı olarak kayıtlı tüm kullanıcılar, Paym.es üzerinden düşük komisyon avantajıyla online satış yapabiliyor.
Bu Yeni İş Birliği Sayesinde Online Satış Süreci Kolaylaşıyor!
gelal bu iş birliği ile online satış yapan bireysel kullanıcılara kurye ve kargo sürecinde hız kazandırarak e-ticaretin gelişmesine katkıda bulunuyor. Kullanıcıların tüketicilere daha hızlı ulaşmasını sağlayarak satış sürecini kolaylaştırmayı hedefliyor.
Paym.es aracılığıyla sosyal medya üzerinden giyim, takı tasarımı, ev aksesuarları gibi ürünlerin yanı sıra; el yapımı ürünler ve butik kurabiyeler gibi hassas taşıma gerektiren ürünler de satılıyor. Kargoları aktarmasız taşıyan gelal ile hassas taşımalar da güvenle yapılıyor. Kargo taşımaları için gün ve saat sınırlaması bulunmadığından, müşteri memnuniyetinin de artması ve teslimat sürecine hız kazandırılması hedefleniyor.
Paym.es İş Birliği Yeni Girişimcilere Destek De Veriyor!
Dünya Sağlık Örgütü’nün ve Sağlık Bakanlığı’nın uyarıları doğrultusunda alınan önlemler, tüketicileri temassız alışverişe yönlendirdi. Verilere göre pandemi döneminde mobil alışveriş deneyiminde ve kredi kartı kullanımında büyük artış görüldü.
Tüketicilerin mobil alışverişi tercih etmesiyle birlikte, online satış yolunu açmak isteyen yeni girişimler doğdu. gelal & paym.es iş birliği yeni girişimleri de destekliyor. Gelir modelini her satış için %6 komisyon üzerine oluşturan Paym.es, gelal kullanıcılarına özel %1.99 komisyon avantajı sunuyor. Kullanıcılar böylece ürünlerini sosyal medya aracılığıyla satışa çıkarabiliyor.
Paym.es üzerinden en çok satış yapılan şehirlerin başında, İstanbul, İzmir ve Ankara geliyor.
İlk olarak İstanbul teslimatları için yapılan iş birliğinin, teknolojinin gücüyle kısa sürede tüm Türkiye’ye açılması hedefleniyor.
gelal’ın internet sitesine dilerseniz buradan ulaşabilirsiniz.
Paym.es’in internet sitesine dilerseniz buradan ulaşabilirsiniz.
İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Elon Musk’tan Cyberpunk Göndermesi

Bakım Kapımda

Spotify’ın Kurucularından, Daniel Ek

Duyguları Tanıma Yolculuğu Amigdala Etkisi Eğitimi 17 Nisan Tarihinde Başlıyor!

Clubhouse Kullanıcı Bilgileri Çalındı! Hacker Platformunda Bilgiler Yayınlandı!

Cips Çıtırtısına Duyarlı Olan Crispy Subtitles’a Bayılacaksınız!

Girişim Haber 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.