Gedik Yatırım’da Görüntülü Görüşme ile Hesap Açma Dönemi Başlıyor

Gedik Yatırım

Türkiye’de sermaye piyasalarının öncü kuruluşları arasında yer alan Gedik Yatırım, yatırımcılar için yeni bir dönem başlatıyor. Gedik Yatırım, üç yıl önce dijitale taşıdığı hesap açma süreçlerini, şimdi görüntülü görüşme ile uçtan uca tamamen dijitalleştiriyor. Şirket, “Hızlı Hesap” uygulaması üzerinden yatırımcılara görüntülü görüşme imkanı sağlayarak, kolay hesap açma ve sermaye piyasalarına hızlı erişim imkânı sunuyor.

Gedik Yatırım, sermaye piyasalarına öncülük eden hizmet halkasına bir yenisini daha ekledi. Sermaye piyasaları alanında otuz yılı geride bırakan Gedik Yatırım, yatırımcılara zamanı daha kolay yönetebilmeleri için “Görüntülü Görüşme ile Hesap Açılışı” uygulamasını başlattı. Yatırımcılar, Gedik Yatırım hesaplarını istedikleri yerden yapacakları görüntülü görüşme ile kolay ve hızlı bir şekilde açabiliyor.

“Sermaye piyasalarında dijital yatırımcı edinimi dönemini 3 yıl önce başlattık” 

Gedik Yatırım

Şirket  CEO’su Onur Topaç, Gedik Yatırım’da hesap açmak isteyen herkesin artık mobilden, anında, istenilen yer ve zamanda, kağıtsız, ıslak imzasız bu işlemi yapabileceğini söyledi. Uygulamanın hayata geçmesiyle yatırım hizmetlerine daha hızlı ve rahat erişim sağlanacağını belirten Topaç, yatırımcı olma sürecinin birkaç dakikada tamamlanabileceğini belirtiyor. Topaç, uzaktan erişim hizmeti hakkında şunları söyledi:

“Gedik Yatırım olarak kuruluşumuzun otuzuncu yılını geride bırakırken, aynı zamanda yeni dünya sistemine hızlı bir şekilde uyum sağlıyoruz. Üç yıl önce dijitale taşıdığımız hesap açma süreçlerimizi, şimdi görüntülü görüşme ile uçtan uca tamamen dijitalleştiriyoruz. Yatırımcılarımızın yatırım faaliyetlerini destekleyebilecek, dijital yatırımcı deneyimini daha da iyileştirecek ve daha hızlı çözüm sunacak tüm teknolojik yeniliklere yatırım yaparak sürekli değişmeye ve gelişmeye devam ediyoruz. Güven, hız ve zamanın önemli olduğunu biliyor ve her yeniliği bu çerçevede hayata geçiriyoruz.

Yeni hesap açmak isteyenler için ‘“Gedik Yatırım Hızlı Hesap’ mobil uygulamamızı kullanıma sunduk. ‘Gedik Yatırım Hızlı Hesap’ uygulamasıyla yatırımcılar esnek, kolay ve güvenilir bir şekilde diledikleri yerden, hesaplarını açıp, yatırım işlemlerini yapabilecekler.”

Gedik Yatırım hakkında: 

Kurulduğu 1991 yılından bu yana Türkiye’nin önde gelen yatırım kuruluşları arasında yer alan şirket, Türkiye sermaye piyasalarının gelişmesinde önemli rol oynamıştır. SPK tarafından Geniş Yetkili Aracı kurum yetkisi verilen Gedik Yatırım’ın aracılık hizmetleri, yatırım danışmanlığı, bireysel portföy yönetimi, saklama, halka arz, kurumsal finansman ve araştırma hizmetlerini yatırımcılarına sunmaktadır.

Şirket 2010 yılında halka açılmış ve pay senetleri “GEDIK” sembolü ile Borsa İstanbul’da işlem görmektedir. Ana ortaklarından Inveo Yatırım Holding (INVEO) de Borsa İstanbul Pay Piyasasında işlem görmektedir. Gedik Yatırım ve iştirakleri, kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating tarafından konsolide olarak yüksek düzeyde yatırım yapılabilir kategoride değerlendirilmiştir. Bu kapsamda Uzun Vadeli Ulusal Notu ‘AA (Trk)’ görünümü ise ‘stabil’ olarak belirlenmiştir.

Şirket, 30 yıldır yerli ve yabancı fark etmeksizin tüm yatırımcılara deneyimli personeli ve son teknolojinin sunduğu hızlı ve güvenli platformlarda, sürdürülebilir değer yaratma sorumluluğu ile üstün kalitede hizmet sunmaktadır. Sektörde öncü konumda yer alan Gedik Yatırım, yatırımcı odaklı hizmet anlayışını ve yatırımcılarına her zaman beklentilerinin üzerinde hizmet vermeyi ilke edinmiştir.

Faaliyetlerini İstanbul’daki Genel Müdürlüğü ve ülke genelindeki 44 şubesi ve 430’dan fazla çalışanı ile sürdüren Gedik Yatırım, stratejik iş birliği içerisinde olduğu PTT şubeleri ile sektörde öncü konumdadır. Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) verilerine göre; Gedik Yatırım, sektörde en çok şubesi ve en çok çalışanı olan birinci kurumdur.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.