Kart Olmadan, Kartla Ödeme: FUPS QR Kart

5 Ekim Çarşamba Neler Oldu? 📢

Kart Olmadan, Kartla Ödeme: FUPS QR Kart

FUPS, fiziksel ve sanal karta ek olarak hızlı ve kolay bir kart alternatifi daha geliştirdi. TR Karekod uyumlu FUPS QR Kart, kart taşımadan teması en aza indiren bir ödeme fırsatı sunuyor.

Fintech dünyasının yenilikçi oyuncusu FUPS, FUPS QR Kart’ı kullanıcılarına sundu. Kullanıcılar, cep telefonlarındaki FUPS uygulaması üzerinde oluşturulan FUPS QR Kart sayesinde kart taşımaya gerek kalmadan tüm fiziksel POS cihazlarında ödeme yapabiliyor. Kolayca tüm ATM’lerden para çekebiliyor ve QR Kart’ın bağlı bulunduğu FUPS hesabını harcama öncesinde değiştirebiliyor. FUPS kullanıcılarının fiziki kart satın alma ya da sipariş etme sürecine girmeden fiziki POS cihazlarında ödeme yapabilmesini sağlayan ve bu sırada da fiziksel teması en aza indiren FUPS QR Kart, ücretsiz olarak tüm FUPS kullanıcılarına sunuluyor.

Tek tuş ile kolaylıkla oluşturulabilen FUPS QR Kart, BKM TR Karekod ile uyumlu olduğundan yaygın kullanılabiliyor.

Kart Olmadan, Kartla Ödeme: FUPS QR Kart

FUPS’un kullanıcılarına sunduğu bir diğer yeni özellik ise “Uzaktan Müşteri Edinimi Sistemi”. Kullanıcılar bu teknoloji ile dakikalar içerisinde premium hesaba geçiş yaparak limitlerini artırabiliyor, FUPS’un tüm özelliklerine çok daha kolay erişebiliyor.

FUPS hali hazırda para transferi, fatura/abonelik ödemeleri, sanal ve fiziksel kart ile ödeme, e-pin (oyun, video, film, müzik platformları) alışverişleri, ortak ödeme ve uçtan uca bütçe yönetimi gibi finansal işlemleri 7/24 kesintisiz, güvenle, kolayca ve ücretsiz yapmaya fırsat veriyor. FUPS kullanıcıları ayrıca FUPS’un sektörle ilk kez tanıştırdığı yenilikçi özellikleri Chat ve Harcamadan Böl Böl’ün yanı sıra hem ilk hem patentli ‘’Seç Seç Hesap’’ özelliğinden de yararlanmaya devam ediyor.

FUPS’u kullanmak için IOS, Android ve Huawei HarmonyOS işletim sistemleri ile uyumlu olan FUPS mobil uygulamasının cep telefonuna indirilmesi ya da FUPS.com internet şubesine giriş yapmak yeterli oluyor.

*Bültenden düzenlenmiştir.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Selcan Güler

“Okuyan mı bilir gezen mi?" sorusuna yazmayı da ekleyerek, öğrenmeyi çok seven bir üniversite öğrencisiyim. Konuşur, dinler ve merak ederim. Farkında olarak yaşadığım bu dünyaya, bir nebze olsun güzellik katabilirsem ne mutlu bana.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.